Kengät Netistä

119 osumaa

Twist & Tango – laadukasta ruotsalaista muotoilua

Ihanaa pohjoismaista designia! Yksinkertaista mutta tyylikästä, käytännöllistä mutta kaunista. Twist & Tangon kaksi päämallistoa ja kaksi välikauden mallistoa varmistavat, että tältä tuotemerkiltä on saatavilla aina sesonkiin sopivia vaatteita ja kenkiä. Pysyäkseen ajan hermolla, ruotsalainen Twist & Tango kehittää brändiään jatkuvasti, ja viimeisimpinä lisäyksinä tuotemerkillä on muun muassa lasten vaatteet sekä entistä laajempi asustevalikoima, johon kuuluu kenkien lisäksi muun muassa silmälasimallisto. Twist & Tangolle tärkeää on myös eettisyys, mistä syystä tuotantoketju on tarkkaan valvottu ja tehtaissa noudatetaan niin sosiaalisesti kuin ympäristöllisestikin kestäviä standardeja. Tule tutustumaan Twist & Tangon monipuoliseen tarjontaan Footwaylla!

Twist & Tango – suositut bootsit ja korkokengät upealla designilla

Twist & Tango perustettiin vuonna 1995 Ruotsin länsirannikolla Göteborgissa. Merkki keskittyy huolelliseen suunnitteluun ja korkealaatuisiin materiaaleihin. Brändi pitää todella yllä pohjoismaisen designin mainetta! Suosittuja malleja ovat esimerkiksi nilkkaan ylettyvät Twiggy Bootsit ja funkkisfiilistä huokuvat Palermo High Heel -korkokengät, joista molemmat sopivat useisiin erilaisiin tilaisuuksiin. Taidokas nahkatyö ja kauniisti muotoiltu korko ovat pääosassa monissa Twist & Tango -kengissä, jotka erottuvat massasta nimenomaan kekseliäillä muodoillaan sekä hauskoilla, mutta tyylikäillä yksityiskohdillaan. Merkin valikoimasta löytyykin varmasti juuri oikea pari tyyliin kuin tyyliin sopien!

Hoitovinkkejä uusille Twist & Tango -kengillesi

Twist & Tangon kenkämallistosta löytyy laaja valikoima erilaisia kenkiä. Syys- ja talvikaudella monimuotoinen valikoima nilkkureita pelastaa niin arki- kuin juhlapukeutumisenkin, kun tyylikkäät korkokengät puolestaan sopivat kauden muodollisiin juhliin. Kesä- ja kevätvalikoimista löytyy luonnollisesti kevyempiä kenkiä. Skandinaavinen design on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Kenkien hoidossa tulee ottaa huomioon materiaali: nahka, mokka, kangas ja tekokuidut tarvitsevat kaikki omanlaisensa hoitorutiinin. Yhteistä kuitenkin on esimerkiksi suojasuihkeen käytännöllisyys: lialta ja vedeltä suojaavat suojasuihkeet auttavat pitämään kengät siisteinä pidempään, vähentäen puhdistamisen tarvetta. Useimmille materiaaleille löytyy omat puhdistusaineet, joiden avulla kengät pysyvät kuin uusina! Tärkeää on myös puhdistamisen säännöllisyys, jotta tahrat eivät ehdi pinttyä kengän pintaan.

Tilaa omat Twist & Tango -kengät helposti netistä Footwaylta!

Kenkien tilaaminen Footwaylta on helppoa ja nopeaa. Löydät haluamasi merkin ja oikean koon kätevällä hakutyökalulla sivun vasemmasta laidasta. Löysitkö lemppariparisi? Mahtavaa! Footway toimittaa kengät sinulle nopeasti, ja voit kokeilla niitä oman kodin rauhassa yhdessä kaikkien lempiasujesi kanssa. Tarjoamme sinulle uskomattoman 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit päättää, ovatko uudet kengät sopivat juuri sinulle. Jos näin ei ole, myös palauttaminen on helppoa ja maksutonta. Me kuitenkin uskomme, että tulet rakastumaan uusiin kenkiisi. Kun sujautat jalkaasi kauniit ja mukavat Twist & Tango -kengät, et halua ottaa niitä enää pois! Tästä kenkäparista tulee sinun vaatekaappisi tukipilari: se kenkäpari, joka valikoituu jalkaan useammin kuin yksikään muu pari!

Douglas Brown
FEW LEFT
Downs Black
FEW LEFT
Lisborn Black
FEW LEFT
Ripley Dark Brown
FEW LEFT
Newport Black
FEW LEFT
Park Orange
FEW LEFT
Merida Black
FEW LEFT
Merida Brown
FEW LEFT
Brooks Brown
FEW LEFT
Brooks Black
FEW LEFT
Santiago Blue
FEW LEFT
Prince White
FEW LEFT
Vancover Grey
FEW LEFT
Craig Brown
FEW LEFT
Fairbanks Black
FEW LEFT
Buckland Brown
FEW LEFT
Tiujana Black
FEW LEFT
Parker Brown
FEW LEFT
Nampa Brown
FEW LEFT
Doobye Dark Brown
FEW LEFT
Gela
FEW LEFT
Seattle Blue
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

119 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK