Kengät Netistä

85 osumaa

Ipath kengät yhdistävät mukavuuden ja designin

Miltä kuulostaisi ainutlaatuinen kenkävalinta, jossa coolin skeittikengän ominaisuudet kohtaavat designin ja mukavuuden? Ipath kengät sopivat erinomaisesti jokaiseen päivään rennolla otteellaan sekä tyylikkään mokkaisella muotoilullaan. Lisäksi Ipath kenkien valikoimaan kuuluu lukuisia eri malleja, joiden joukosta ei ole vaikeaa löytää omaansa. Herkulliset värit sekä taidokkaasti muotoillut mallit kutsuvat sinut luokseen Footwayn valikoimassa.

Ipath kengät tunnetaan jännittävistä, ympäristöystävällisistä tennareistaan

Ipath aloitti kenkien valmistamisen vuonna 1999. Yrityksen perustamisesta lähtien sen suurimpana ja tärkeimpänä arvona ovat olleet ympäristöasiat. Kenkäyrityksen perusta luotiin laatuvaatimuksille, kuten luomupuuvillan sekä hampun ja muiden ympäristöystävällisten materiaalien käyttämiselle, ja tästä arvosta on pidetty kiinni tähän päivään asti. Ipath on nykyisin tunnettu kenkämerkki runsaaseen valikoimaansa kuuluvista, jännittävistä tennareistaan.

Ipath kengät rentoihin ja tyylikkäisiin asuihin

Ipath kengät sopivat erinomaisen hyvin yhteen niin rentojen chinojen ja farkkujen kuin tyylikkäiden puvunhousujenkin kanssa. Tennarit valmistetaan muun muassa aidosta nahasta ja mokkanahasta, joita muiden nahkakenkien tavoin suositellaan hoidettavan niille sopivin hoitotuottein pitkäikäisen tyylikkyyden säilyttämiseksi sekä käyttöiän pidentämiseksi. Ipath tennarit jalassasi voit olla ylpeä niin tyylikkäästä kenkävalinnastasi kuin myös tekemästäsi ympäristöteosta!

Ipath kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat, ympäristöystävälliset materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Ipath kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Ipath kengät ja tilaa ne kätevästi kotoasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Douglas Brown
FEW LEFT
Downs Black
FEW LEFT
Lisborn Black
FEW LEFT
Ripley Dark Brown
FEW LEFT
Newport Black
FEW LEFT
Park Orange
FEW LEFT
Merida Black
FEW LEFT
Merida Brown
FEW LEFT
Brooks Brown
FEW LEFT
Brooks Black
FEW LEFT
Santiago Blue
FEW LEFT
Prince White
FEW LEFT
Vancover Grey
FEW LEFT
Craig Brown
FEW LEFT
Fairbanks Black
FEW LEFT
Buckland Brown
FEW LEFT
Tiujana Black
FEW LEFT
Parker Brown
FEW LEFT
Nampa Brown
FEW LEFT
Doobye Dark Brown
FEW LEFT
Gela
FEW LEFT
Seattle Blue
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

85 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK