Kengät Netistä

86 osumaa

Italialainen laatumerkki - Ilenia P kengät

Ilenia P on tuotemerkki, joka tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan sekä ehdottoman korkeasta laadustaan. Ilenia P kengät ovat jälleen yksi taidonnäyte, joka todistaa italialaisten nahkakenkien erinomaisuuden. Kenkävalikoimasta löytyy takuulla jokaiselle naiselle jotain: sandaaleja, sandaletteja, ballerinoja sekä eripituisia saappaita. Ainoaksi haasteeksi muodostuu valinnan vaikeus! Ehkäpä valitsetkin yhden kenkäparin kesäksi ja toisen syksyksi.

Ilenia P kengät syntyvät Marchessa keskellä Italiaa

Ilenia P on kenkäyritys, joka perustettiin vuonna 1990. Ilenia P kengät valmistetaan keskellä Italiaa sijaitsevassa, kengistään tunnetussa Marchessa. Marche on paikka, jossa syntyvät lukuisat, fantastisen kauniit nahkakengät ajattoman tyylikkäällä designilla. Ilenia P kenkien voi rehellisesti sanoa olevan 100 % italialaiset. Näitä laadukkaita nahkakenkiä valmistettaessa ovat vanhat perinteet kunniassa – laadusta tippaakaan tinkimättä.

Ilenia P kengät sopivat asuun, pukeuduitpa mekkoon tai farkkuihin

Ihastuttavan kauniit Ilenia P kengät sopivat yhdistettäviksi yhtä hyvin niin kesäisen kauniisiin hameisiin tai mekkoihin kuin myös rentoihin lempifarkkuihisi. Näissä kengissä tunnet itsesi asussa kuin asussa aidoksi italiattareksi! Valitsitpa bootsit tai sandaalit, saat myös ehdottoman tyylikkään mukavuuden. Nämä erinomaiset laatukengät ovat sijoittamisen arvoiset, sillä hoidettuina ne kestävät käytössä vuodesta toiseen.

Ilenia P kengät verkossa Footwayllä

Haluaisitko maustaa asusi kengillä, jotka säväyttävät? Miltä kuulostaisi italialaisten perinteiden ja nykypäivän trendien liitto? Ilenia P on erilaisiin asuihin helposti yhdistettävä kenkä, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Douglas Brown
FEW LEFT
Downs Black
FEW LEFT
Lisborn Black
FEW LEFT
Ripley Dark Brown
FEW LEFT
Newport Black
FEW LEFT
Park Orange
FEW LEFT
Merida Black
FEW LEFT
Merida Brown
FEW LEFT
Brooks Brown
FEW LEFT
Brooks Black
FEW LEFT
Santiago Blue
FEW LEFT
Prince White
FEW LEFT
Vancover Grey
FEW LEFT
Craig Brown
FEW LEFT
Fairbanks Black
FEW LEFT
Buckland Brown
FEW LEFT
Tiujana Black
FEW LEFT
Parker Brown
FEW LEFT
Nampa Brown
FEW LEFT
Doobye Dark Brown
FEW LEFT
Gela
FEW LEFT
Seattle Blue
FEW LEFT
8310
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

86 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK