Kengät Netistä

58 osumaa

Menbur kengät - aina muodin aallonharjalla

Menbur kengät on suunniteltu naisten toiveita ja haluja kuunnellen. Tuloksena on laaja valikoima naisten korkokenkiä vuoden jokaiseen tilaisuuteen. Menburin tyyli on aina harmonista tasapainoa glamourin, eleganssin ja luonnollisuuden välillä.

Kenkiä naisten ehdoilla

Espanjalaisella Menburilla on yli 40 vuoden tarina naisten jalkine- ja asusteteollisuuden parissa. Espanja onkin monien suurien naisten nykymuotiin erikoistuneiden yritysten synnyinmaa. Tämän kenkien suunnitteluun erikoistuneen brändin inspiraationa ovat naiset sekä heidän toiveidensa ja halujensa kuuntelu, niin arjen kuin juhlankin suhteen. Menburin tuotekehityksen keskiössä on alusta alkaen ollut kysymys, mitä nainen haluaa. Tyyliltään Menbur kengät ovat upea yhdistelmä trendikkyyttä, puoleensavetävyyttä ja luonnollisuutta. Menburin mallisto on monipuolinen: löydät sieltä mallit arkisemmista toimistotyyliin sopivista korkkareista morsiusjalkineisiin. Menbur on niitä harvoja merkkejä, jotka ovat keskittyneet vain ja ainoastaan naisten kenkiin. Menburin tarkoituksena on tuottaa alati muuttuvaan muotimaailmaan aina ajan hengen mukaisia tyylikkäitä naisten jalkineita, joiden tyyli vastaa muotitietoisimmankin kulkijan toiveita.

Menbur kengät ovat morsiamen haave

Menburin nimikkotuotteisiin kuuluvat muun muassa morsiamen hääkengät sekä kauniit käsilaukut. Menbur hääkengät ovat ehdottomasti tyylitietoisen morsiamen valinta. Hääkenkävalikoimasta löytyykin varmasti mieleinen kenkä jokaiselle morsiamelle - ehkäpä elämän tärkeimpään päivään. Tyylivalikoimasta löytyy matalakorkoisia hillityn klassisia malleja sekä todella korkeakorkoisia glamourintäyteisiä unelmakenkiä. Säväyttävien kenkien valmistus onkin Menburin erikoisosaamista. Kaikkia hääkenkiä yhdistää kuitenkin tinkimätön tyylitaju ja ymmärrys morsiamen tarpeita. Suomessa tunnetuin Menbur tuote on kenkien lisäksi varmaankin Menbur laukku. Merkillä onkin tarjontaa arkilaukuista lähtien aina hääjuhlaan sopiviin laukkuihin. Menburin laukuista tunnetuimpia ovat pienet clutch-malliset juhlalaukut, joita on hauska yhdistellä myös merkin jalkineiden kanssa. Tyylisi on varmasti taattu! Siksi Menburin laukkuja vilahtaa paljon esimerkiksi Helsingin yöelämässä.

Herkän satiinikengän hoito-ohjeet

Menbur kengät on valmistettu kengän ulkonäköä ja käyttömukavuutta ajatellen. Näin ollen materiaalien joukosta löytyy esimerkiksi erittäin herkkä satiini. Satiinikengän hoito on oma taiteenlajinsa. Satiinikenkä on ulkonäöllisesti lyömätön voittaja esimerkiksi morsiuskenkien valikoimassa, mutta kenkämateriaalina satiini asettaa omat haasteensa. Satiinikenkä tulisi käsitellä aina ennen käyttöönottoa hoitosuihkeella, joka muodostaa kengän päälle liikaa ja vettä hylkivän kalvon. Tämä kalvo ei suojaa kenkää kaikelta, mutta auttaa hylkimään pikkutahroja. Jos satiinikenkä pääsee tahraantumaan, kenkää ei kannata koittaa kotikonstein puhdistaa, jollei satu omistamaan höyrypesuria. Likaantunut satiinikenkä kannattaa siis viedä puhdistukseen ammattipesulaan. Ammattimaisen pesemisen jälkeen satiinista saatetaan saada irti jopa yllättävän näkyviä tahroja. Pesulassa satiini puhdistetaan käyttäen vesihöyryä. Satiinikenkä ei kestä suoraa kosketusta veden kanssa - näin ollen kotipesut kannattaa unohtaa.

Menbur kengät netistä Footwayltä

Osta Menbur kengät meiltä Footwayltä. Footwayn nettikauppa palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden. Footwayn valikoimasta löydä laajan valikoiman Menbur kenkiä: niin morsiuskenkiä kuin arkikäyttöön sopivia korkokenkiä. Tilatessasi tuotteesi Footwayltä saat niille nopean ja ilmaisen toimituksen sekä palautusoikeuden. Palautusoikeus on kaikille tilauksillesi huimat 180 päivää - vieläpä täysin ilmaiseksi. Footwayn toiminnan keskiössä ovat tyytyväinen asiakas ja edullisen hintaiset jalkineet. Footwayltä saatkin ostettua näppärästi koko perheen kengät yhdestä osoitteesta!

Tianshan
FEW LEFT
049960W19
FEW LEFT
Yasleh
SALE
Lyell
SALE
Sylva
SALE
Salvia
SALE
Convallaria
FEW LEFT
Fawcett
FEW LEFT
Carica
FEW LEFT
050000W01
FEW LEFT
Bo Zelos
FEW LEFT
Arvensis
FEW LEFT
Prut
FEW LEFT
Impati
FEW LEFT
Chistine
FEW LEFT
Raslton
FEW LEFT
Dnieper
FEW LEFT
Ural
FEW LEFT
Model 05163
FEW LEFT
Mare
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Savoia
FEW LEFT
Pasionaria
FEW LEFT
Swich Cordovan
FEW LEFT
BO Swapp
FEW LEFT
BO Sparko
FEW LEFT
BO Sparko
FEW LEFT
Aloe Stritulata
FEW LEFT
Mifune
FEW LEFT
Yasleh
SALE
Yasleh
SALE
Skelt
FEW LEFT
Cynara
SALE
4679
SALE
Impati
SALE
Baker
SALE
Perici
SALE
Tyree
SALE
Mologa
SALE
Aland
SALE
Damia
SALE
Acer
SALE
Danube
SALE
Isre
SALE
Blum
SALE
Aland
SALE
Rooney
SALE
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

58 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK