Boxfresh, Kengät

7 osumaa

Urbaanit Boxfresh kengät ovat mukavat jalassa

Boxfresh sneakerit ovat saaneet vaikutteita Lontoon katumuodista. Merkki valmistaa niin vaatteita kuin kenkiä. Boxfresh kuvailee itseään Lontoon alkuperäisenä streetwear-brändinä sekä lauseella ”kaupunki on kotimme ja suurin innoituksemme lähde”. Merkin luomukset ovat rohkeita, mukavia ja korkealaatuisia. Boxfreshin valikoimasta löytyy korkea- ja matalavartisia tennareita, tyylikkäitä nauhakenkiä, rentoja loafereita, nilkkureita ja talvisaappaita.

Boxfresh kengät – brittimuotia trendikkäälle miehelle

Boxfresh on perustettu vuonna 1989 Roger Waden toimesta. Yritys syntyi 90-luvun geopoliittisista tapahtumista ja kulttuurien yhdistymisestä inspiroituneena. Ydin on hip-hopissa, urbaanissa suunnittelussa ja tyylikkäissä materiaaleissa. Toiminta alkoi vaatteista ja laajeni siitä kenkiin. Aluksi kustomoitiin printti- ja T-paitoja. Merkki on noussut suureen suosioon niin kotimaassaan Englannissa kuin muuallakin maailmassa.

Boxfresh kengät jokaiseen vuodenaikaan

Tämän urbaanin brittimerkin kenkiä kuvastaa persoonallinen muotoilu. Boxfresh tuotteita voi käyttää missä vain. Piristä siis kenkävalikoimaasi tällä brittiläisellä laatumerkillä. Merkki tarjoaa kenkiä jokaiseen tilanteeseen, niin vapaa-ajalle, töihin, ostoksille kuin juhlaankin. Kenkiä löytyy myös jokaiseen vuodenaikaan. Kengät sopivat käytettäviksi niin chinojen kuin farkkujenkin kanssa.

Footway – Boxfresh kengät netistä

Tartu nyt tilaisuuteesi ja hanki Footwayltä komeat ja laadukkaat Boxfreshin kengät. Footwayn nopealla toimituksella saat nämä trendikkäät kengät hetkessä kenkävalikoimaasi täydentämään. Footwayltä saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan. Mikäli sinulla on kysymyksiä tilaukseen tai toimitukseen liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Bo Zelos
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BO Swapp
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BO Sparko
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BO Sparko
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Skelt
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK