Boss Green - Hugo Boss, Kengät

66 osumaa

Boss Green – Hugo Boss kengät ovat rento ja sporttinen vaihtoehto

Hugo Boss kengissä tunnet olevasi aina vähän tyylikkäämpi, istuitpa sitten bussissa tai työpaikan juhlissa. Bossin tuotteisiin kuuluu vaatteita, kenkiä ja muita asusteita. Boss edustaa elegantteja ja laadukkaita premium-tuotteita. Bossin tuotteet ovat klassisia ja sopivatkin sen vuoksi moneen tilanteeseen. Yksi Bossin suosituimmista tuotemerkeistä on Boss Green. Boss Green -mallistoa kuvaa sporttisuus, rentous ja raikkaus. Vaatteet ja kengät sopivat käytettäviksi vapaa-aikaan ja arkeen, sillä niissä on sporttinen vivahde. Mallisto tarjoaa sinulle mm. oikean ilmeen niin golfradalle, kuin sen ulkopuolellekin. Boss Green -mallisto saa sinut näyttämään tyylikkäältä työajan ulkopuolellakin.

Merkin värikäs historia – Boss Green – Hugo Boss kengät

Saksalainen Hugo Boss perusti yrityksen Metzingenissä vuonna 1924. Hugo Boss, tai Boss, kuten merkki ehkä paremmin tunnetaan, valmistaa premium-vaatteita, -kenkiä ja muita asusteita. Toisen Maailmansodan aikana yrityksen tehtaassa valmistettiin mm. univormuja saksalaisille sotilaille ja tätä onkin katsottu hiukan kiistanalaisesti yrityksen historiassa. Vuonna 1931 yritys oli lähellä konkurssia, mutta pelastus saapui 1950-luvulla, kun ensimmäiset miesten puvut tulivat markkinoille ja siitä hurja menestys muotialalla alkoikin. Kenkien valmistuksen Boss aloitti vuonna 2004.

Boss Green – Hugo Boss kengät monessa tyylikkäässä mallissa

Yritys on kasvanut maailmanlaajuiseksi yritykseksi. Bossin kauppoja löytyy ympäri maailmaa, jopa yli 120 maasta. Mallistoista löytyy niin naisille, miehielle kuin lapsillekin valittavaa. Yritys kuuluu lapsille suunnattuun CWF-konserniin muiden tunnettujen muotialan yritysten kanssa, kuten Marc Jacobs ja Burberry. Merkille on tärkeää noudattaa valmistuksen osalta hyväksi havaittuja perinteitä ja se pyrkiikin panostamaan laadukkaisiin materiaaleihin. Kenkien materiaalina käytetään pääasiassa nahkaa.Boss Green -mallistoon kuuluu kenkien osalta seuraavia tuotteita:-tennarit-lenkkarit-sandaalit-golfkengät

Boss Green – Hugo Boss kengät jalkaan ja mars golfkentälle

Bossin mallistoon kuuluu Boss, Boss Orange, Boss Green ja Hugo. Boss Green -malliston sporttisissa kengissä laatu ja tyyli yhdistyvät teknisiin ominaisuuksiin. Malliston kengillä saat rentoa, mutta tyylikästä lisää kenkäkaapissasi oleville juhlakengille. Golfkengät on suunniteltu trendikkäiksi, säilyttäen kuitenkin tekniset ominaisuutensa huipussaan. Golfkenkiä löytyy upeissa väreissä, jotka varmasti kääntävät katseita viheriöllä. Golfkentälle suunnistaessasi yhdistä esimerkiksi Boss Green -malliston polo-paita ja golfkengät, ja näytä rangen muotitietoisimmalta pelaajalta. Mallistosta löytyy myös rentoja pikkutakkeja yhdisteltäviksi shortsien ja tennareiden kanssa.

Boss Green – Hugo Boss kengät netistä Footwayltä

Löydät satoja Hugo Boss kenkiä meiltä Footwayltä. Tutustu rohkeasti valikoimaan ja tilaa itsellesi tyylikkäät ja sporttiset kengät. Meiltä saat nopean toimituksen kengillesi 180 päivän avokaupalla. Jos kuitenkin kotona tuntuu siltä, että kenkä ei istu, voit palauttaa ne täysin kuluitta. Myös toimitus on meillä ilmaista. Joten ostosten teko meillä Footwayllä on todella helppoa. Toivomme, että ostokokemuksesi meillä on mitä parhain ja sen vuoksi haluammekin olla apunasi, jos sinulla on jotain kysymyksiä liittyen tilaukseen tai toimitukseen.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Aki Charcol
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Spacit Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Akeen Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

66 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK