Lämminvuoriset kengät

11 osumaa

Talven mukana tulee lämpö

Meidän pohojisessa kirpakassa talvessa tarvitsemme talvikenkiä jotka lämmittävät, jotka ovat villaisia, vuorattuja ja vettä hylkiviä. Tarvitsemme myös tohveleita jotka lämmitävät tassujamme kun tulemme kotiin. Valitse esimerkiksi pari erittäin lämpimiä ja hyvännäköisiä Timberlandeja, Moonbootseja tai pari ihania tohveleita jotka on valmistettu lampaannahasta Sheperdiltä tai UGG:ilta.

Älä anna kylmyyden estää

Tiedämme kyllä mikä saattaa viedä meidät kotiin liian aikaisin hienona syys- tai talvipäivänä. Jep, jäätyneet varpaat. Sen tunteen joka estää meitä leikkimästä lumipallosotaa, hyppimästä lehtikasoihin ja vie meidät aiemmin kotiin kävelyretkeltä, emme saa antaa sille valtaa.

Lämpimät naisille

Naisille löytyy huippumerkkejä kuten Emma, Rieker, Shepherd ja Wildflower. Kaikki ovat erilaisia tyyliltään ja persoonallisuudeltaan. Ja jos haluat vaikkapa heittää päällesi talvitakin ja kunnon talvikengät hanki itsellesi tässä tapauksessa lämpimästi vuoratut kengät! Laita laukkuusi ballerinat jotta voit tanssahdella niillä myös talvella tanssilattialla.

Lämpimät miehille

Miesten suosituimmat merkit ovat Senator, Lacoste, Viking ja Sorel. Aika hassua, sillä Lacoste ei ehkä lähtökohtaisesti tule ensimmäisenä mieleen kun pohditaan lämpimiä kenkiä. Nykyään moni kesäisempi merkki on halunnut alkaa valloittaa myös talvimarkkinoita jolloin myös Fred Perry, G-Star, Björn Borg ja monet muut ovat tehneet omat talvimallistonsa. Kunhan varpaat pysyvät lämpiminä pärjäät hyvin pohjolan talven läpi.

Lämpimät lapsille

Jos jotkut rakastavat vuorellisia kenkiä ne ovat lapset. Ja kenelle muulle ne passaisivatkaan paremmin? Lapset saattavat olla ulkona tuntikausia ja leikkiä lumessa. Joskus täytyy kuitenkin tulla sisälle nauttimaan lämmin kuppi kaakaota. Meidän suosituimmat vuorelliset kengät lapsille löytyvät Kavatilta, Vikingiltä ja Vincentiltä. Toivokaamme siis lumentäyteistä talvea että lapsoset voivat tehdä taas lumiukkoja!

Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK