Bogs Kengät Netistä

2 osumaa

Bogs kengät – kestävyyttä ja mukavuutta

Bogs kengät on suunniteltu kestämään ja toimimaan missä tahansa ympäristössä. Leikkisästi voidaan sanoa, että laatu yhdistettynä persoonalliseen muotoiluun tekee Bogseista iättömät niin peltotöissä kuin muotimaailmassa. Tämän tuotemerkin ehdoton valtti onkin moninaisuus!

Kun haluat kengät Suomen olosuhteisiin, valitse Bogs

Bogsilla on jalkinevalmistajana pitkät perinteet kehittää ”kestävää mukavuutta”. Tuotemerkin juuret ovat syvällä Yhdysvaltojen luoteisosassa, jonka ilmasto on monessa suhteessa samantyyppinen kuin Suomessa. Bogsin ajattelu siitä, että kenkien tulee kestää, on lähtöisin ajoilta, kun se pyrki kehittämään mahdollisimman kestävät ja toiminnalliset kengät oregonilaisille maanviljelijöille, jotka joutuivat työskentelemään kaikenlaisissa eri sääolosuhteissa. Pakkanen, viima, sade, räntä, muta ja hiekka ovat oregonilaisen ohranviljelijän arkipäivää, joten sikäläisiin olosuhteisiin luodut kengät ovat ihanteelliset myös Suomen ankarissa olosuhteissa. Sittemmin Bogsin tuotanto on laajentunut niin tuotteiden kuin markkina-alueenkin osalta: nykyisin Bogs laatukenkiä valmistetaan naisille, miehille ja lapsille. Kun vaadit jalkineiltasi tyylikästä kestävyyttä ja mukavuutta, klikkaa Bogs kengät jalkoihisi kätevästi Footway-kenkäkaupan sivuilta.

Bogs kengät kosteisiin keleihin

Vuonna 2002 alkoi Bogsin valmistamien kumisaappaiden menestystarina, josta kertoo se, että silloin markkinoille tuotu Classic High -malli on edelleen suosiossa. Saapas on lämpöeristetty, joten se on hitti vuodesta toiseen kylmissä ja kosteissa olosuhteissa työskentelevien keskuudessa. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta saapas tuli ammattilaisten lisäksi suosituksi pian myös mökkiläisten ja luonnossa liikkujien keskuudessa. Classic High -mallin tarina onkin tyypillinen tuotteen kehitystarina siitä, kuinka niin sanottu ”ammattilaistuote” saa valtavan suosion osakseen myös ihan tavallisten tallaajien joukossa. Nykyisin Bogs kumisaappaat myös tarkoittavat samaa kuin ”tyylikkäät kumisaappaat”, koska Bogsilla panostetaan vahvasti käyttömukavuuden lisäksi muotoiluun. Kumisaappaita on saatavilla miehille, naisille ja lapsille erivärisinä ja pinnaltaan eri tavoin kuvioituina.

Bogs käyttää kengissään uusinta teknologiaa

Mitä on neopreeni ja miksi sitä kannattaa käyttää kumisaappaissa? Neopreeni on synteettisesti valmistettua kumia, joka sietää luonnonkumia paremmin esimerkiksi öljyä, erilaisia kemikaaleja ja rankkoja ilmasto-olosuhteita. Kun se myös lämmittää ja pitää vettä, on aika luonnollista käyttää sitä raaka-aineena myös kumisaappaissa. Eikä se ole tietenkään materiaalina pelkästään kumisaappaissa, vaan samaa ihmeainetta käytetään muissakin Bogsin suunnittelemissa jalkineissa. Neopreenilla on osansa esimerkiksi siihen, kuinka mukavat vaelluskengät voivatkaan olla: sataprosenttisesti vettähylkivä kenkä on kuitenkin samaan aikaan hengittävä! Bogs on suunnitellut vaelluskenkänsä myös pitäviksi maastossa ja vakaiksi kivikossa – tämän varmistaa kengän käyttöolosuhteisiin suunniteltu ulkopohja. Bogs kengät eivät myöskään paljon paina. ”Kevytkenkäisyys” onkin erittäin lähellä pitkien matkojen vaeltajan sielua.

Bogs kengät netistä Footwayltä

Vaikka jokainen ihminen kokeekin kylmyyden hieman eri tavoin, voidaan lämpöluokituksilla erottaa kenkien lämmönpitävyys yleisesti. Bogs käyttää lämpötilaluokituksia testissä, jossa saappaisiin asetetaan ensin antureilla varustetut teräspallot. Tämän jälkeen saappaat laitetaan kylmälaatikkoon, jonka lämpötilaa kylmennetään puolen tunnin välein. Kun saappaiden lämpötila alkaa lähestyä pakastimen lämpötilaa – eron tulee olla 10 celsiusastetta – löytyy saappaiden lämpöraja. Uusin, testattu teknologia, jatkuva testaus sekä ajanmukainen, tyylikäs muotoilu ovat tekijöitä, joiden ansiosta Bogs kengät ovat suosittuja niin Oregonissa kuin Oulussa. Olivatpa kyseessä kumisaappaat, vaelluskengät, sandaalit, korkeakorkoiset tai matalapohjaiset kengät… siis mitkä vain… Bogs on varma valinta. Footwayltä löydät omat Bogsisi 180 päivän palautusoikeudella ja ilmaisella toimituksella – tervetuloa ostoksille!

Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK