Blankens, Kengät

16 osumaa

Blankens kengät hyvinvointia tyylistä tinkimättä

Jos olet kyllästynyt valitsemaan joko mukavuuden tai tyylikkyyden, on Blankens kengät sinun valintasi. Blankens jalkineet on suunniteltu yhdistäen tyylikkyys ja mukavuus. Luonnon hyvinvointi on yksi tärkeimmistä arvoista Blankens kenkien tuotannossa, ja tämä on otettu huomioon kenkien valmistuksessa.

Kalifornian eloisuus ja skandinaavinen minimalismi

Blankens kenkien takaa löytyy kalifornialainen muotijournalisti. Blankens kengät ovat saaneet inspiraationsa eloisan ja säteilevän kauniista Kaliforniasta ja minimalistisesta skandinaavisesta tyylistä. Cecilia Blankens kengät on luotu halusta tuottaa äärettömän mukavat kengät tinkimättä tyylistä. Kenkien tarkoitus ei ole puristaa tai tuntua muuten epämukavilta, vaan niillä kävelystä tulee pystyä nauttimaan. Blankens tuo vastauksen ikuiseen kysymykseen; tyyli vaiko mukavuus. Voit valita molemmat. Tyyli ja mukavuus on aina tasapainossa Blankens kengissä. Mukavuuden ja ulkonäön lisäksi Blankens kengät erottuu kilpailijoistaan ottamalla huomioon kestävän kehityksen. Tuotantotavassa ja materiaalivalinnoissa on huomioitu ympäristö niin, että tarkoituksena on jättää mahdollisimman pieni hiilijalanjälki. Kaikki Blankens kengät valmistetaan Euroopassa ensiluokkaisista materiaaleista ammattitaitoisen tuotantohenkilöstön avulla.

Blankens kengät laatutietoisen arkikenkä

Blankens kengistä suosituimmat ovat matalapohjaiset espadilla kengät. Nämä kengät kiteyttävät Blankens tyylin; yksinkertaista, rentoa ja tyylikästä. Näistä espadilla kengistä suosituimmat ovat The Rio Leopard Pony ja The Rio Black Pony kengät. Kengät ovat materiaaleiltaan samanlaiset, toinen on printiltään leikkisä leopardi ja toinen klassinen musta. Molemmat kengät on valmistettu Italiassa käyttäen klooritonta EVA-pohjaa. EVA-pohja on maailman parhaita materiaaliaaleja vaimentamaan iskuja. Hyvän iskunvaimennuksen vuoksi EVA-pohjia käytetään myös esimerkiksi juoksukengissä. Kengän ulkokuori on valmistettu värjätystä, laadukkaasta vasikannahasta. Kenkien saumat on valmistettu vuohennahasta. Nämä kengät ovat todella laatutietoisen kuluttajan valinta. Kenkien materiaaliksi on kelpuutettu vain ja ainoastaan parhaat mahdolliset materiaalit käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä ajatellen.

Hoitoaine valitaan kengän materiaalin mukaan

Blankens kengät on pääosin valmistettu nahasta. Tarkista kuitenkin kenkäsi materiaali aina ennen hoitoaineen valintaa. Nahkakengän oikeanlainen ja sopivaan aikaan tapahtuva huolto on erittäin tärkeää kengän käyttöiän pidentämiseksi. Laadukkainkin kenkä kuluu ennenaikaisesti, jos sen hoito laiminlyödään. Nahkakengän hoito alkaa jo ennen sen käyttöönottoa. Nahkakenkä tulisi käsitellä aina ennen käyttöönottoa nahkakengälle tarkoitetulla hoitoaineella, esimerkiki helppokäyttöisellä suojasuihkeella. Nahkakenkä vaatii myös säännöllistä hoitoa käytön aikana, sillä nahka kuivuu ja tarvitsee kosteutta. Nahkakengän säännöllinen huolto tapahtuu niin, että ensin kengän pinta puhdistetaan esimerkiksi nahkakengälle tarkoitetulla harjalla. Puhdistuksen jälkeen kenkä käsitellään hoitovoiteella tai suihkeella. Hoitosuihke muodostaa kengän pintaan kalvon, joka suojaa kenkää mahdolliselta kosteudelta ja lialta.

Blankens kengät netistä Footwayltä

Osta Blankens kengät Footway:stä. Löydät ne nettikauppamme laajasta naisten kenkien valikoimasta. Palvelemme asiakkaitamme vuorokauden ympäri. Ostaessasi kenkäsi meiltä saat ilmaisen ja nopean toimituksen, ja tarvittaessa myös ilmaisen palautuksen. Palautusoikeus ostamillesi tuotteille on huimat 180 päivää, ja näin ollen voit rauhassa sovittaa kenkiä kotonasi. Footway:n toiminnan keskiössä ovat tyytyväinen asiakas ja edullisen hintaiset kengät. Valikoimistamme löydät myös kengät muiden perheenjäsenten tarpeisiin, niin vapaa-aikaan kuin arkeen.

Sivu 1 / 1

16 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK