Bikkembergs, Kengät

1 osumaa

Bikkembergs kengät tuovat urheilullista asennetta

Bikkembergs kengät on suunniteltu modernille ja voimakkaalle miehelle. Siis miehelle, joka on koko ajan menossa. Kengissä on urheilullista tyyliä, joten ne ovat rennon oloiset. Kengät ovat kestävät ja mukavat jalassa. Mallistosta löytyy oikeastaan kahdenlaisia kenkiä:- tyylikkäitä miesten kenkiä ja- rentoja canvas- ja nahkalenkkareita

Katumuoti ja jalkapallo yhdistyvät Bikkembergs kengissä

Merkin perustaja on Tanskassa syntynyt belgialainen Dirk Bikkembergs. Yritys perustettiin vuonna 1986 katumuodin ja jalkapallon maailman innoittamana. Dirkin aatteena oli kehittää haute couturea ja sporttista muotia yhdistelevä tyyli. Miehekkäät ja tyylikkäät miesten vaatteet kuvaavat Bikkembergsin mallistoa hyvin. Inspiraatiota on haettu mm. armeijamuodista. Vuonna 1993 mallistoon tulivat lisäksi myös naisten muoti. Uusi urheilullinen mallisto tuli vuonna 2001 ja vuonna 2006 alettiin suunnittelemaan nappulakenkiä. Mm. Milanon Interin joukkue on kulkenut kahden peräkkäisen kauden ajan tämän merkin vaatettamana.

Bikkembergs kengät sopivat niin chinojen kuin puvunhousujenkin kanssa

Bikkembergs sneakerit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen niiden kestävän ja hienon materiaalin ansiosta. Kenkien urheilullinen, mutta samalla sivistynyt ja ajaton tyyli sopii hyvin jokaisen miehen jalkaan. Näitä kenkiä voit käyttää niin chinojen, farkkujen tai puvunhousujen kanssa.

Footway – Bikkembergs kengät netistä

Klikkaa Footwayn sivuilta itsellesi urheilullisen tyylikkäät Bikkembergs kengät. Meiltä Footwayltä saat aina ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Ja mikä parhainta, tarjoamme myös 180 päivän avoimen kaupan, joten voit aivan rauhassa sovitella kenkiä kotonasi.

Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK