Kengät Netistä

83 osumaa

Day Birger et Mikkelsen kengät – pohjoismaista osaamista

Day Birger et Mikkelsen kengät – pohjoismaista osaamista

Kaipaatko uutta väriä pukeutumiseesi? Tee se kätevästi ja tyylikkäästi valitsemalla trendikkäät kengät suositulta tuotemerkiltä Day Birger et Mikkelsen. Tämä monisävyinen tuotemerkki suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia vaatteita, asusteita ja kenkiä, jotka ovat saaneet sekä skandinaavisia että myös eksoottisia vaikutteita.

Day Birger et Mikkelsen – taituri materiaalivalinnoissa

Day Birger et Mikkelsen on tuotemerkki, joka tunnetaan ympäri maailman, mutta erityisesti Pohjoismaissa, sillä brändin perusti tanskalainen suunnittelija Keld Mikkelsen vuonna 1997. Tuotemerkki on herättänyt suurta huomiota taidokkailla ja näyttävillä koristeompeleilla, kuvioinneilla ja jännittävillä leikkauksilla. Nämä taidot brändin perustaja toi muun muassa Intiasta ja Kiinasta, jossa käsityötaito ja kyky luoda kauniita yksityiskohtia luomuksiin kulkee sukupolvelta toiselle.

Pukeudu tyylillä, hanki Day Birger et Mikkelsen kengät

Meiltä löydät upean tanskalaisen brändin, jonka kauniit ja näyttävät kengät odottavat juuri sinua. Valikoimamme sisältää useita erilaisia kenkämalleja Day Birger et Mikkelsen -kokoelmasta, kuten esimerkiksi rentoja tennareita, tyylikkäitä korkokenkiä ja näyttäviä saapikkaita. Kauniit värit ja upeat leikkaukset tekevät kenkien yhdistelemisen erilaisiin asukokonaisuuksiin helpoksi, sillä brändin luomukset sopivat erinomaisesti sekä trendikkäiden farkkujen, kuin myös kauniin kotelomekon tai maksimekon kanssa.

Hanki Day Birger et Mikkelsen kengät Footwayn valikoimasta

Hemmottele itseäsi hankkimalla laadukkaat Day Birger et Mikkelsen kengät Footwayn mittavasta valikoimasta ja saat tyylikkäät ja näyttävät jalkineet, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Valitse omat suosikkikenkäsi, tee tilauksesi ja Footwayn luotettava, nopea ja korkealaatuinen palvelu hoitaa loput.

Douglas Brown
FEW LEFT
Downs Black
FEW LEFT
Lisborn Black
FEW LEFT
Ripley Dark Brown
FEW LEFT
Newport Black
FEW LEFT
Park Orange
FEW LEFT
Merida Black
FEW LEFT
Merida Brown
FEW LEFT
Brooks Brown
FEW LEFT
Brooks Black
FEW LEFT
Santiago Blue
FEW LEFT
Prince White
FEW LEFT
Vancover Grey
FEW LEFT
Craig Brown
FEW LEFT
Fairbanks Black
FEW LEFT
Buckland Brown
FEW LEFT
Tiujana Black
FEW LEFT
Parker Brown
FEW LEFT
Nampa Brown
FEW LEFT
Doobye Dark Brown
FEW LEFT
Gela
FEW LEFT
Seattle Blue
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

83 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK