Kengät Netistä

70 osumaa

Day Birger et Mikkelsen kengät – pohjoismaista osaamista

Day Birger et Mikkelsen kengät – pohjoismaista osaamista

Kaipaatko uutta väriä pukeutumiseesi? Tee se kätevästi ja tyylikkäästi valitsemalla trendikkäät kengät suositulta tuotemerkiltä Day Birger et Mikkelsen. Tämä monisävyinen tuotemerkki suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia vaatteita, asusteita ja kenkiä, jotka ovat saaneet sekä skandinaavisia että myös eksoottisia vaikutteita.

Day Birger et Mikkelsen – taituri materiaalivalinnoissa

Day Birger et Mikkelsen on tuotemerkki, joka tunnetaan ympäri maailman, mutta erityisesti Pohjoismaissa, sillä brändin perusti tanskalainen suunnittelija Keld Mikkelsen vuonna 1997. Tuotemerkki on herättänyt suurta huomiota taidokkailla ja näyttävillä koristeompeleilla, kuvioinneilla ja jännittävillä leikkauksilla. Nämä taidot brändin perustaja toi muun muassa Intiasta ja Kiinasta, jossa käsityötaito ja kyky luoda kauniita yksityiskohtia luomuksiin kulkee sukupolvelta toiselle.

Pukeudu tyylillä, hanki Day Birger et Mikkelsen kengät

Meiltä löydät upean tanskalaisen brändin, jonka kauniit ja näyttävät kengät odottavat juuri sinua. Valikoimamme sisältää useita erilaisia kenkämalleja Day Birger et Mikkelsen -kokoelmasta, kuten esimerkiksi rentoja tennareita, tyylikkäitä korkokenkiä ja näyttäviä saapikkaita. Kauniit värit ja upeat leikkaukset tekevät kenkien yhdistelemisen erilaisiin asukokonaisuuksiin helpoksi, sillä brändin luomukset sopivat erinomaisesti sekä trendikkäiden farkkujen, kuin myös kauniin kotelomekon tai maksimekon kanssa.

Hanki Day Birger et Mikkelsen kengät Footwayn valikoimasta

Hemmottele itseäsi hankkimalla laadukkaat Day Birger et Mikkelsen kengät Footwayn mittavasta valikoimasta ja saat tyylikkäät ja näyttävät jalkineet, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Valitse omat suosikkikenkäsi, tee tilauksesi ja Footwayn luotettava, nopea ja korkealaatuinen palvelu hoitaa loput.

Sano
FEW LEFT
Retrace
FEW LEFT
Sano Damre
FEW LEFT
Milton Black
FEW LEFT
Signet
FEW LEFT
FEW LEFT
Kendra Dark Brown
FEW LEFT
Pixie Black
FEW LEFT
COLORADO OXBLOOD
FEW LEFT
FEW LEFT
Trey Brown
FEW LEFT
Dern
FEW LEFT
Formation CT S1P
FEW LEFT
Sano
FEW LEFT
Lyrical
FEW LEFT
Alec
FEW LEFT
Beck Mid Black
FEW LEFT
Alec Beige
FEW LEFT
Luster Angora Troy
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

70 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK