Beige, Kengät

1 487 osumaa

Beiget kengät jokaiseen tilanteeseen

Beige on erittäin suosittu väri sen monipuolisuuden vuoksi. Beige – tai kuten usein sanotaan, nude – sopii värinä niin arkeen kuin juhlaankin. Neutraalina värinä se on erityisen suosittu pohjoismaisessa muodissa, me kun olemme aina tykänneet luonnollisista, helposti yhdistettävistä väreistä. Beige sopiikin erinomaisesti yhteen kaikkien eri ruskeiden sävyjen kanssa. Beige ja valkoinen ovat erinomainen yhdistelmä kesällä, jolloin raikkaan vaaleat värit pitävät auringossakin olon viileänä. Beigen värisiä kenkiä löytyy kuitenkin jokaiselle vuodenajalle, ihanan kevyistä sandaleteista ja korkokengistä aina karvavuorattuihin pakkaskenkiin. Kaiken tämän ehkä tiesitkin, mutta et vain ole löytänyt sitä juuri oikeaa kenkäparia. Me Footwaylla olemme koonneet yhteen yli 1000 paria eri näköisiä ja kokoisia beigen värisiä kenkiä – valikoimaa löytyy niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Olemme varmoja, että valikoimastamme löydät nopeasti ja kätevästi juuri etsimäsi kenkäparin!

Kaikki beiget kenkämallit Footwaylta

Beigen monipuolisuus tulee esiin erityisesti laajassa mallivalikoimassamme. Beiget ylipolven saappaat näyttävät uskomattoman hyvältä tiukkojen farkkujen parina talvella, ja asuun on helppo yhdistää lähes minkälainen takki tahansa. Toinen klassinen yhdistelmä on nudet, kiiltävää nahkaa olevat korkokengät pikkumustan mekon kanssa. Beiget korkokengät pidentävät jalkojasi ja tekevät juhla-asustasi entistäkin tyylikkäämmän. Beiget kengät sopivat myös miehille useisiin eri asuihin; rennompiin kesäjuhliin pikkutakin ja housujen kanssa, tai vaikka syyskeleihin työmatkalle. Vaaleasta väristään huolimatta beiget kengät sopivat myös perheen pienimmille, sillä Footwayn valikoimasta löytyy myös helppohoitoisia materiaaleja, jotka kestävät hieman hurjempiakin leikkejä.

Hoitovinkkejä uusille beigeille kengillesi

Koska beige on vaalea väri, kannattaa siitä pitää hyvää huolta. Kenkien säännöllinen puhdistaminen auttaa pitämään kengät siisteinä ja aina valmiina käyttöön. Ennen käyttöönottoa kengät kannattaa kyllästää suoja-aineella, jotta niiden pinta hylkii kosteutta ja likaa. Kenkien tarkemmat hoito-ohjeet riippuvat aina kenkien materiaalista. Footwayn valikoimasta löytyy niin mokka- ja nupukkipintaisia, kiiltonahkapintaisia, keinonahkaisia kuin kangaspäällysteisiäkin kenkiä. Jokaiselle näistä löytyy omat suojaus- ja puhdistusaineet. Myös säätila kannattaa ottaa huomioon kenkiä aamulla valitessa – Suomen sää on vaihteleva ja varsinkin talvisaikaan koettelee kenkiä melkoisesti.

Löydä juuri ne oikeat beiget kengät Footwayn valikoimasta

Me Footwaylla haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, ja siksi olemme halunneet tehdä kenkien shoppailemisesta mahdollisimman helppoa! Voit etsiä mieleisesi kengät kätevän hakutyökalumme avulla, jonka löydät sivustomme vasemmasta laidasta. Voit asettaa haun rajaukseksi esimerkiksi mielesi värin ja koon, ja näin löytää vaikkapa juuri sen oikean beigen kenkäparin uskomattoman nopeasti. Mieleisen parin löytämisen jälkeen tilaaminen on yksinkertaista ja nopeaa, ja toimitamme kengät sinulle mahdollisimman pikaisesti. 180 päivän avokaupan ansiosta voit testata kenkiä oman kotisi rauhassa kaikkien suosikkiasujesi kanssa. Koska haluamme, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä ostopäätökseensä, myös kenkien palauttaminen on helppoa ja maksutonta. Joka tapauksessa uskomme, että tulet ihastumaan uusiin, beigen värisiin kenkiisi!

Corin Nude
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 25

1487 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK