Kengät Netistä

3 osumaa

Etki kengät - kengät, joihin haluaa palata kerta toisensa jälkeen

Etki on miesten kenkämerkki, joka ammentaa upean inspiraationsa suoraan Italiasta. Italia onkin tyylikkäistä kengistään hyvin tunnettu maa. Aidosta nahasta valmistetut, täydellisellä istuvuudella varustetut kenkämallit suorastaan huutavat astumaan näihin kenkiin. Loppu onkin selvää: näitä kenkiä käytettyään niihin haluaa palata kerta toisensa jälkeen, sekä niiden mukavan istuvuuden että tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta.

Italialaisesta miesten pukeutumisesta inspiroituneet Etki kengät

Etki on miesten kenkämerkki, joka tunnetaan ehdottoman laadukkaista ja kestävistä materiaaleistaan, mukavuudestaan, tyylikkyydestään, kestävistä kumipohjistaan sekä pehmeistä pohjallisistaan. Se tunnetaan myöskin kuuluisista tennareistaan ja loafereistaan. Kenkä on saanut vaikutteensa italialaisista miesten kengistä, tehden käyttäjistään äärettömän tyylikkäitä. Etki on kenkä, joka sopii yhtä hyvin niin arkeen kuin juhlaankin.

Etki kengät luovat tyylipuhtaan ilmeen asuusi

Etki kengät sopivat yhtä hyvin niin tyylikkäiden lempifarkkujesi kuin puvunhousujenkin kanssa käytettäviksi, tuoden tyylipuhdasta ilmettä asuusi. Etki kengät valmistetaan nahasta ja muiden nahkakenkien tapaan ne on hyvä puhdistaa ja voidella niille tarkoitetuilla kenkienhoitoaineilla. Etki on kenkä, joka sopii käytettäväksi myös sateella, mutta niiden käyttöä suositellaan vältettävän pahimpien sadekuurojen aikana.

Etki kengät verkossa Footwayllä

Etki-valikoimamme odottaa sinua jännittävälle retkelle sivuillamme. Verkossa shoppailu on helppoa ja mukavaa - voit tilata uuden suosikkikenkäparisi vaivattomasti kotisohvaltasi ja mikä parasta, Etki kengät valitessasi olet aina ajattoman tyylikäs ja miehekäs – italialaiseen tapaan! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Löytöhylly
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.OK