Batman, Kengät

3 osumaa

Batman kengät pienille supersankareille

Batman kengät ovat säilyneet klassikkoina sukupolvesta toiseen. Kuten varmaan arvaatkin, nämä kengät ovat saaneet inspiraationsa samannimisestä suositusta sarjakuvahahmosta. Batman kengät on suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka rakastavat leikkiä ja touhuta. Kengät on tehty juuri lapsen jalkaan sopiviksi, ne ovat värikkäitä, hauskoja ja käytännöllisiä. Kengistä löytyy niin sandaaleja, tennareita, lenkkareita, talvikenkiä kuin saappaita, joten lapsesi saa jokaiseen säähän Batmanit jalkaansa. Kengät ovat trendikkäät ja rennot. Näissä kengissä lapsesi liikkuu mielellään.

Batman kengät – supersuositut vuodesta toiseen

Batman on tehnyt lasten jalkaan sopivia kenkiä jo useamman vuoden ajan. Lasten kenkien suunnittelu vaatii paljon enemmän kuin aikuisten. Lasten kengät on tehtävä kestäviksi, sillä lapsi leikkii vaihtelevissa olosuhteissa ja kenkien tulee kestää kolhujakin. Batman kengät tehdään kestävistä tekstiileistä ja kumista. Vuosi toisensa jälkeen ne jaksavat miellyttää sekä lapsia että aikuisia. Näiden kenkien muotoilu noudattaa klassista tennarin muotoilua. Kengät on tehty mukaviksi jalalle niin, että lapsi pystyy liikkumaan niillä koko päivän. Kengät tukevat lapsen jalkaa juuri oikealla tavalla.

Batman kengät jalassa jokainen päivä on uusi seikkailu

Nämä supersankaritarinat ovat viihdyttäneet niin lapsia kuin aikuisia jo monen vuosikymmenen ajan. Batman kengät ovat täydelliset leikki-ikäiselle lapselle. Näitä kenkiä on mukava pitää niin tarhassa kuin kaupungin hulinassakin. Batman sneakerit ovat varmat kestosuosikit!

Footway – Batman kengät netistä

Nyt sinunkin lapsesi voi olla supersankari! Tilaa Batman kengät Footwayltä ja päästä supersankari valloilleen. Tällä trendikkäällä supersankariprintillä varmasti erotut joukosta. Meillä Footwayllä toimitus ja palautus ovat ilmaisia. Kaiken lisäksi saat vielä 180 päivän avokaupan tilauksellesi.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK