Bally, Kengät

25 osumaa

Bally – muotitietoisen must have -kengät

Bally on korkealaatuisia kenkiä, asusteita ja vaatteita valmistava luksusmerkki, jolla on takanaan pitkä historia nahkakenkien valmistuksessa. Merkin kengissä yhdistyy sulavasti klassinen design sekä raikkaat ja modernit vivahteet. Bally erottuukin muista vastaavista kenkävalmistajista erikoisella suunnittelullaan ja runsaalla valikoimallaan. Tuotemerkin mallistosta löydät niin värikkäät tennarit ja koristeompeleilla viimeistellyt loaferit kuin ikoniset nahkakengätkin. Viime vuosina Bally on luonut trendikkäitä ja eksklusiivisia mallistoja yhteistyössä tunnettujen muotisuunnittelijoiden kanssa. Bally valmistaa miehille esimerkiksi ajattomia nahkakenkiä, saapikkaita ja sandaaleja ja naisille elegantteja avokkaita, bootseja ja korkokenkiä. Bally-kengät valitessasi tulet takuulla kääntämään kaikkien ohikulkijoiden katseet kaupungilla kävellessäsi.

Bally – Sveitsiläisiä laatukenkiä jo vuodesta 1851

Bally on ollut yksi merkittävimmistä kenkämaailman suunnannäyttäjistä, mutta merkki on jäänyt historiaan myös muiden tapahtumien kautta. Ballyn kengät on esimerkiksi nähty Charlie Chaplinin ja olympiakultaa voittaneiden talviurheilijoiden jaloissa, minkä lisäksi Ballyn valmistamat saappaat ovat jopa kiivenneet ensimmäisenä Mount Everestille. Carl Franz Bally perusti yrityksen yli 160 vuotta sitten tavoitteenaan valmistaa hienostuneita kenkiä käyttäen niihin laadukkainta nahkaa ja innovatiivisia valmistusmenetelmiä. Ehdottomasti tunnetuin ja suosituin malli on Ballyn klassinen Scribe-kenkä, joka lanseerattiin vuonna 1951, jolloin se valmistettiin käsin 200:n eri vaiheen kautta. Ballyn vision mukaisesti merkin nahkakengissä yhdistyy käytännöllisyys ja moderni tyyli, minkä ansiosta kengät ovat suuressa suosiossa vielä tänäkin päivänä. Bootsien ja herrainkenkien lisäksi Bally valmistaa lukuisia eri malleja korkokengistä urheilukenkiin.

Näin huolehdit arvokkaista Bally-kengistäsi

Ballyn valikoimasta löydät laadukkaat kengät jokaiseen tilaisuuteen, olipa kyseessä sitten työpalaveri, juhlaillallinen tai tennispeli. Tyylikkäät Bally-kengät vangitsevat ohikulkijoiden katseet ja viimeistelevät jokaisen asukokonaisuuden. Kun olet sitten viimein hankkinut upouudet Bally-kengät, haluat tietenkin niiden säilyvän upeina mahdollisimman pitkään. Laadukas nahka näyttää ja tuntuu hyvältä, mutta se vaatii myös asianmukaista hoitoa. Pölyn ja lian poistaminen kengistä kevyesti harjaten on erittäin tärkeää, sillä muut hoitovaiheet voivat kiinnittää lian pysyvästi nahkan pintaan. Pinttyneempi lika lähtee kengistä kostutetulla liinalla. Puhdistuksen jälkeen kengät kannattaa vahata kauttaaltaan, jotta nahka pysyy vahvana ja eheänä. Viimeistele Bally-kenkien hoito kenkien värisellä ja materiaalille sopivalla kiillotusaineella. Kun puhdistat ja säilytät Ballyn laadukkaita nahkakenkiä oikein, niistä riittää iloa vielä vuosiksi eteenpäin.

Bally Footwaylla

Footway on kenkien ystävän todellinen paratiisi. Runsaasta valikoimastamme löydät valtavasti erilaisia kenkiä kaikenikäisille naisille ja miehille. Sivuillamme voit vertailla eri malleja ja hintoja helposti niin kotona kuin matkoillakin. Valitse mieleisesi kengät ainutlaatuisten laatukenkien ja viimeisimpiä muotivirtauksia seurailevien trendikenkien joukosta. Footway tekee kenkien ostamisesta vaivatonta – klikkaa kotiisi uudet, elegantit Bally-kengät seuraaviin juhliin tai vaikka työkengiksi, ja saat ne toimitettuna suoraan kotiovellesi. Ballyn kengät sopivat täydellisesti sinulle, joka arvostat eleganttia, ajatonta tyyliä ja laadukkaita materiaaleja. Panosta käsintehtyihin kenkiin ja viimeistele tyylisi klassisilla Bally-kengillä – lupaamme, ettet tule katumaan!

Sivu 1 / 1

25 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK