Australian Luxe Kengät Netistä

0 osumaa

Australian Luxe -kengät tuovat luksusta jalkaasi

Tämän tuotemerkin erikoisuutena on lampaannahkaiset saappaat. Australian Luxe kuuluu australialaisten luksustuotteiden joukkoon. Mikäli rakastat muotia ja trendejä, rakastat varmasti näitä kenkiäkin. Monet showbisneksen tähdet, kuten Jessica Alba, Gwen Stefani ja Sarah Jessica Parker käyttävät näitä kenkiä. Australian Luxe -kengät suunnitellaan tyylikkäille naisille innovatiivisin yksityiskohdin. Myös miehille ja lapsille on omat mallistonsa.

Australian Luxe -kengät – muotia suoraan Australiasta

Nicolas Durand ja Stuart Rush perustivat yrityksen kymmenisen vuotta sitten Melbournessa. Merkki on tunnettu kaikkialla maailmassa juuri ylellisten ja supertrendikkäiden tuotteidensa ansiosta. Merkin tuotteita on nykyään saatavilla 25 maassa. Suunnittelutiimi käyttää valmistuksessa huippuluokan materiaaleja luoden lukuisilla yksityiskohdilla näyttäviä kenkiä. Lopputuloksena on kenkä, joka sopii niin rentoon käyttöön kuin myös hienoille Euroopan kaduillekin.

Pue coolit Australian Luxe -kengät jalkaasi ja säväytä kanssakulkijat

Australian Luxe kengillä kruunaat asusi coolisti ja tyylikkäästi. Kenkien kanssa sopii hyvin yhteen niin kaunis mekko, pillifarkut kuin siisti housupukukin. Australian Luxe -kengät jalassa saat varmasti katseet kääntymään, sillä näitä kenkiä ei kadulla ihan jokaisen jalassa vastaan tulekaan. Ellet sitten satu törmäämään ostoskaduilla vaikkapa Jessica Albaan tai Gwen Stefaniin!

Footway – Australian Luxe -kengät netistä

Shoppaile omat Australian Luxe -kenkäsi Footwaylta ja näytät takuuvarmasti trendikkäältä – maailmankuulujen tähtien viitoittamalla tavalla. Footwaylta saat kengillesi maksuttoman toimituksen ja palautuksen. Sinulla on myös 180 päivää aikaa kokeilla kenkiä kotonasi, kaikessa rauhassa. Muista myös, että voit olla yhteydessä ystävälliseen asiakaspalveluumme, mikäli sinulla tulee mieleen kysymyksiä tilaukseen tai toimitukseen liittyen.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK