ATP, Kengät

2 osumaa

ATP kengät – tyylitietoisen naisen valinta

ATP on kenkämerkki, jota kuvastavat yksinkertaisuus, tyylikkyys sekä skandinaavinen suunnittelu parhaimmillaan. Kengät ovat elegantin kauniita sopien erinomaisesti naisen jalkaan. ATP:n kengät on valmistettu aidosta nahasta, joten ne tuntuvat taivaallisilta jalassa. ATP:n sandaaleissa aivan kaikki on kohdallaan, korko on matala ja kengät mukavat jalassa, joten niillä jaksaa kävellä helposti koko päivän.

Italialaiset ATP kengät tehdään aidolla käsityötaidolla

Italialainen ATP eli All Tomorrow´s Parties perustettiin vuonna 2010 Maj-La Pizzellin ja Jonas Clasonin toimesta. Heidän tavoitteenaan oli valmistaa laadukkaita kenkiä vanhalla käsityötaidolla parhaista materiaaleista trendikkäille naisille. Pienissä nahkatehtaissa Italiassa kyseinen menetelmä on käytössä yhä tänäkin päivänä. Kengät valmistetaan parkitusta nahasta. Tällä tavoin kengät säilyvät luonnollisen siistinä mahdollisimman pitkään.

ATP kengät sopivat niin farkkujen kuin juhlamekon kanssa

Nämä kengät ovat jokaisen muotitietoisen naisen takuuvarma valinta. Kaikkeen vapaa-aikaan sopivat ATP:n kengät ovat erittäin laadukkaat, joten kävelet niillä vielä monta vuotta eteen päin. ATP:n sandaaleista löytyy myös siroja malleja, jotka sopivat mainiosti tyylikkään vapaa-ajan lisäksi juhlavaankin tyyliin. Kengät ovat hyvin ajattomalla ilmeellä varustetut, joten niiden käyttömahdollisuudet ovat laajat.

Footway – ATP kengät netistä

Haluatko itsellesi kestävät sandaalit tai lämpimät nilkkurit italialaisesta nahasta. Mikäli vastasit myöntävästi, valintasi on ATP:n kengät. Klikkaa itsesi Footwayn sivuille ja tilaa kengät jo tänään. Meillä Footwaylla toimitus ja palautus ovat maksuttomia. 180 päivän avokaupan ansiosta ehdit sovitella kenkiä kotona rauhassa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä liittyen tilaukseen tai toimitukseen.

Yara Snake
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Frida Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Yara Snake
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Frida Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK