Ash, Kengät

2 osumaa

Ash - tyylikkäät kengät todellisille trendsettereille

Ash kengät ovat viimeistä ranskalaista muotisuunnittelua, ja niissä käytetään erittäin laadukkaita ja aitoja italialaisia materiaaleja. Jos rakastat muotia ja haluat näyttää sen pukeutumisessasi ja asusteissasi, Ash on sinulle täydellinen valinta. Tilaa omat Ash kenkäsi jo tänään!

Ash kengät - ranskalaista kenkäsuunnittelua ja italialaisia materiaaleja

Ash kengät syntyivät kahden ranskalaisen muotisuunnittelijan, Leonello Calvanin ja Patrick Ithierin aloitteesta vuonna 2000. Ne ovatkin valloittaneet siitä lähtien Euroopan ja Amerikan markkinoita menestyksekkäästi. Tunnetuille kenkäsuunnittelijoille, kuten Charles Jourdanille ja Stephane Kelianille aiemmin työskennelleet kenkien luojat päättivät perustaa Ashin tavoitteenaan luoda merkki, joka kulkee trendien etunenässä ja esittelee uusia tyylejä, malleja ja materiaaleja sekä yhdistelee niitä luovasti. Ash kengissä ranskalainen muotisuunnittelu yhdistyy italialaisiin laatumateriaaleihin, joten tarjolla on upea valikoima kiinnostavia ja särmikkäitä kenkiä, jotka jalassasi olet taatusti persoonallinen. Ash eroaa monista muista merkeistä, sillä sen jalkineet ovat muotisuunnittelun huippua mutta samanaikaisesti hinnaltaan edulliset. Ash onkin luonteva valinta sinulle, joka haluat seurata aikaasi tai mieluiten olla askelen sitä edellä!

Ash kengät - niiteistä kiilakorkoon

Ash lenkkarit ovat jo muodostuneet käsitteeksi aikaansa seuraavien naisten mielessä. Niiteillä koristellut Ash kengät ovatkin varmasti merkin tunnetuin tuote. Niissä rento vapaa-ajantyyli yhdistyy asennetta huokuviin niittikoristeisiin tai mokkapintaan ja kiilakorkoihin. Muoti onkin aina nykyisen ja menneen vuoropuhelua - Ash osaa näiden kahden yhdistämisen loistavasti. Ash saappaat sopivat hyvin myös Suomen talveen, sillä paksu nahkapohja eristää hyvin kylmää. Huomaathan kuitenkin, että nahkapohjaisia kenkiä kannattaa säästää loskasäiltä ja vesisateelta! Ashin kengissä laatu kulminoituu aitoihin ja korkealuokkaisiin materiaaleihin, jotka myös kestävät vuosien ajan. Ash kengissä on sopiva annos massiivisuutta, sillä kauniiden kenkien ei tarvitse olla huomaamattomat. Näitä kenkiä esitteletkin ylpeydellä niin arkisissa kuin juhlavammissakin tilanteissa, sillä ne ovat taatusti tyylisi tunnus.

Aito nahka ja mokka ansaitsevat tarvitsemansa hoidon

Ash kengät on valmistettu aidoista luonnonmateriaaleista, kuten mokasta ja nahasta, jotka kestävät hyvin hoidettuina käytössä useiden vuosien ajan. Muista kuitenkin, että tasokkaat materiaalit ansaitsevat välttämätöntä hoitoa: käsittele mokka ja nahka kosteussuojalla ennen käyttöönottoa ja tasaisin väliajoin käytön aikana. Kenkien puhdistus pölystä ja suolan jäämistä on myös tärkeää. Voit lisätä materiaalin hyvinvointia sopivalla lankilla tai mokkakengille tarkoitetulla hoitoaineella. Ashin talvikengissä on lämpöä loistavasti eristävä paksu nahkapohja - huomaathan, että se ei kestä vesilätäköissä loiskuttelua, joten jos haluat käyttää kenkiä kosteissa sääoloissa, asennuta niihin varmuuden vuoksi kosteussuojaa antavalta kumipohjat. Myös seksikkäät ja räväkät niitit ovat yksi Ashin tunnusmerkeistä - ne koristavat monia Ashin lenkkarimalleja, ja tuovat arkipukeutumiseesi upeaa särmää!

Ash kengät netistä Footwayltä

Osta Ash kengät Footwayltä nopealla ja ilmaisella toimituksella. Selaa valikoimaamme näppärästi netissä ja klikkaile omat suosikkisi ostoskoriin muutamassa hetkessä. Tarjoamme uskomattoman laajan valikoiman laatukenkiä, joihin voit tutustua jopa kuuden kuukauden ajan ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Laajan valikoiman lisäksi olemme halunneet panostaa erityisesti siihen, miten teemme ostokokemuksesta sinulle mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän. Autamme sinua mielellämme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Tervetuloa unelmaostoksille Footwayn valikoiman pariin!

Quartz
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK