Arbesko Kengät Netistä

0 osumaa

Pue jalkaasi Arbeskon korkealaatuiset kengät

Arbesko valmistaa turva- ja työkenkiä tarjoten sinulle työhösi oikeanlaisen suojan olosuhteissa, joissa työskentelet. Arbesko haluaa, että sinulla on työpäiväsi jälkeen energiaa jäljellä vapaa-ajan puuhiin ja on tästä syystä kehittänyt mukavia jalkineita käyttöösi. Arbeskon kengissä yhdistyy innovatiivinen teknologia sekä pitkäaikainen mukavuus käyttäjälle. Yritystä eteenpäin vievät voimat ovat uteliaisuus ja halu tehdä jotain uutta.

Ruotsalaista ammattitaitoa ja suojaa jaloillesi Arbeskon kengillä

Arbesko valmistaa turva- ja työjalkineita ammattikäyttäjille. Yritys on ollut samassa perheessä jo 180 vuotta. 1950-luvulla yritys suuntautui enemmän turva- ja työkenkien valmistamiseen. Arbesko oli ensimmäinen työkenkien alalla ja haluaa säilyttää perinteensä huipussaan. Ruotsalaisena yrityksenä se kehittää ruotsalaisia tuotteita pärjäten hyvin kansainvälisessä kilpailussa. Yritys panostaa erityisen paljon tutkimustyöhön haluten olla innovatiivinen yritys.

Arbeskon kengät usean eri alan töihin

Työskentelitpä sitten kaupassa, varastossa tai ravintolan keittiössä, kenkien mukavuus ja ergonomisuus on ensiarvoisen tärkeää. Arbeskon kengissä jalkasi lepäävät ja voit nauttia työpäivästäsi. Arbeskon työkengistä löytyy patentoitu iskuvaimennusominaisuus. Lisäksi teknisesti edistyksellinen ja iskuja vaimentava geelipohjallinen takaa sen, että jaksat liikkua näissä kengissä aamusta iltaan. Löydä omat Arbesko kenkäsi jo tänään Footwayn valikoimasta!

Footway – Arbeskon kengät netistä

Arbeskon turva- ja työkengät tarjoavat työhösi kunnon suojan työolosuhteisiin. Arbesko takaa mukavilla jalkineillaan, että sinulla on vielä työpäiväsi jälkeenkin energiaa jäljellä. Tutustu sinäkin Footwayn valikoimaan jo tänään ja tilaa itsellesi Arbeskon kengät töihin. Meillä toimitus ja palautus on maksutonta sekä lisäksi annamme tilaukselle 180 päivän avokaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK