Angulus Kengät Netistä

14 osumaa

Laadukkaat tanskalaiset kengät

Tanskalainen merkki Angulus on osa yritystä ATC Footwear A/S. Juuret kenkäteollisuudessa ovat syvät: Yritys on suunnitellut ja valmistanut suosittuja jalkineitaan naisille ja lapsille vuodesta 1904 lähtien. Kengät on tehty korkealaatuisesta nahkasta ja sopivat erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin.

Parhaat lastenkengät -palkinto

Suurinta suosiota nauttivat Anguluksen lastenkengät, joille British Junior Magazine -lehti myönsi paras kansainvälinen lastenkenkä -palkinnon. Merkki voitti myös kategoriassa ”Children in the city”. Ei ihme, että lastenkengät ovat todella suosittuja myös Footwaylla. Myydyimpien mallien joukosta löytyvät Angulus Coral, Silver ja Wide. Angulus-lastenkengät valmistetaan pehmeästä nahkasta, ja ne ovat supermukavat lasten jaloissa. Kengän on oltava hyvin istuva, jotta lapset voivat leikkiä päivästä toiseen, kaikkina vuodenaikoina. Lasten jalat on huomioitu monella tapaa valmistuksessa. Kengät mukautuvat hyvin kasvavien jalkojen mukaan, sillä niissä on paljon kasvuvaraa. Kaikki menee uusiksi, kun lapsen jalat kasvavat – eikö olekin hyväs että joku on jo ajatellut asiaa?

Yhteistyössä lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa

Kun Angulus-kengät tulivat markkinoille, yritys panosti erityisesti kenkien istuvuuteen. Paras mahdollinen kenkämalli kehitettiin tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa. Tämän ja useiden tunnustuksien ansiosta Angulus on onnistunut luomaan uskollisen asiakaskunnan, joka valitsee kenkänsä merkin valikoimasta yhä uudestaan ja uudestaan. Vanha sananlasku ”suutari pysyköön lestissään” pätee myös ATC Footwear A/S:n kohdalla – ei kannata ryhtyä alalle, jossa ei tiedä mistään mitään. Esimerkiksi me Footwaylla osaamme myydä kenkiä, joten panostamme vain siihen! Myös ATC Footwear noudattaa tätä ajattelutapaa. Yritys on huippuosaaja kenkien suunnittelussa ja valmistamisessa, ja pysyy siksi sillä alalla. Kengät valmistetaan muuten Portugalissa, mikäli pohdit niiden alkuperää.

Myös aikuisille

Kuten jo varmasti tiedättekin, Angulus ei valmista kenkiä ainoastaan lapsille vaan myös naisille. Footwayn valikoimasta löytyy lukuisia malleja, joista valita. Suosituin kenkämallimme on Angulus Black – ihastuttava kenkä, joka sopii täydellisesti syksyyn. Vaikka pillifarkkujen kaveriksi? Angulus-kenkä on saatavilla eri malleissa ja väreissä, joten löydät varmasti suosikkisi. Kävelykenkien lisäksi mallistoon kuuluvat myös naisten näyttävät, tyylipuhtaat herrainkengät. Niiden selkeä skandinaavinen design viestii yksinkertaisuutta, tyylikkyyttä ja eleganssia. Etsitkö laatukenkiä itsellesi tai lapsillesi? Haluatko kengät, jotka ovat pitkäikäiset, kestävät vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sopivat sekä leikkeihin että juhliin ja yökerhoon? Löydät uudet suosikkisi Angulukselta.

Sivu 1 / 1

14 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK