Anatomic & Co Kengät Netistä

1 osumaa

Tunne mukavuus kävellessäsi Anatomic & Co kengissä

Anatomic & Co panostaa mahdollisimman korkeaan laatuun ja mukavuuteen. Tämän tuotemerkin kengissä viihdyt varmasti. Merkki haluaa tarjota miehille tyylikkäitä ja hyvälaatuisia kenkiä, joilla on ilo kävellä useiden vuosien ajan. Kengät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja niiden ulkopohjissa käytetään erityiskehiteltyä Anatomic Gel -teknologiaa, joka tekee kengistä pehmeät ja miellyttävät käyttää.

Anatomic & Co kengät ovat brasilialaista laatutyötä

Anatomic & Co on yritys, jonka ovat perustaneet Brasilian Francasta kotoisin olevat Moema ja Joao. Perustajat muuttivat Brasiliasta Englantiin tuoden mukanaan kenkiensä valmistusperinteet sekä aivan oman teknologiansa. Yritykselle on tärkeää, että sen valmistamat kengät ovat korkealaatuisia. Vuonna 2004 parivaljakko toi Brasiliasta yli 60 paria miesten kenkiä, joista jokainen myytiin yhden viikonlopun aikana.

Tyylikkäät Anatomic & Co kengät sopivat moneen asuun

Englannissa suunniteltavia ja Brasiliassa valmistuvia Anatomic & Co kenkiä on valmistettu jo 25 vuoden ajan tyylikkäille miehille unohtamatta mukavuuden tunnetta jaloissa. Yrityksellä oli aluksi kymmenen erilaista kenkämallia, mutta nykyään kenkiä löytyy mallistosta jo 90 erilaista. Nahkaiset, käsintehdyt ja hienoilla yksityiskohdilla varustetut kengät sopivat niin puvun housujen kuin farkkujenkin kaveriksi.

Footway – Anatomic & Co kengät netistä

Anatomic & Co panostaa miehille suunnitelluissa kengissään mahdollisimman korkeaan laatuun ja uskomattomaan mukavuuteen. Tämän tuotemerkin tyylikkäissä kengissä viihdyt varmasti pitkään, vuodesta toiseen. Tilaa sinäkin jo tänään omat Anatomic & Co kenkäsi Footwaylta. Footwaylla on maksuton toimitus ja palautus. Kannattaa myös pitää mielessä mahdollisuus 180 päivän avokauppamme hyödyntämiseen.

Tavares Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK