Airstep Kengät Netistä

4 osumaa

AirStep kengät ovat näyttäviä

Footwaylta saatavat AirStep kengät ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Näillä kengillä jalkasi keräävät taatusti katseita. Italialaisen laatumerkin kenkien valmistukseen on käytetty aikaa, jotta niistä saataisiin mahdollisimman kestävät.

AirStep kengät on italialaista huippumuotia

Air Step kengät ovat veronalaisen suunnittelija Olivo Malinin luomus. Nykyisin hän tekee yhteistyötä Saksasta tulevan suunnittelija Frank Prenntzellin kanssa. Kahden suunnittelijan yhdistelmä saa aikaan kenkien huippumuotia, joka on myös laadukkaasti valmistettua. Kaikki merkin kengät on valmistettu 100% parkitusta nahasta. Merkin valikoimassa keskitytään tasavertaisiin niin naisiin kuin miehiin. AirStep tarjoaakin laatua kaikille jaloille. Nyt tätä huippumuotia saa Footwaylta, joka tuntee suomalaisten maun. AirStep sopiikin suomalaisille monin tavoin. Kenkiä ei ole tehty ainoastaan etelän lämpimiin maihin sopivaan ilmastoon, vaan bootseilla pärjää hyvin Suomen talvessakin. Italialaiset ovat jo pitkään osanneet niin vaatteiden kuin kenkien valmistuksen, joten myös AirStep kenkien laadukkuuteen voi luottaa. Nämä kengät hellivät jalkoja!

AirStep kengät sopivat kaikille

AirStep kengissä yhdistyvät ylellinen tyylikkyys, käytännöllisyys ja laadukkuus. Valikoimasta löytyy jokaiseen vuodenaikaan sopivia kenkiä. AirStep bootsit sopivat loistavasti myös Suomen syksyyn ja talveen. Kokeile esimerkiksi AirStep Luce -kenkiä. Nämä rennot kiilakorkoiset, lyhyen varren omaavat kengät lukeutuvat AirStepin suosituimpiin tuotteisiin. Harmaat Luce -kengät voi yhdistää melkein minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Alaosaksi käyvät niin suorat housut kuin farkut. Kengät sopivat myös sporttisempaan tyyliin, sillä niissä on urheilullinen ote. AirStep ballerina taas on kauniisti muotoiltu kenkä, joka sopii hyvin vaikkapa kesäpäivän kaupunkikävelyyn tai juhliin. Se on yhtä aikaa arkinen ja juhlava. AirStep kenkiä löytyy siis jokaiseen tilaisuuteen ja mikä parasta, useita kengistä voi käyttää melkein missä tahansa.

AirStep kengät on valmistettu nahasta

Kaikki AirStep kengät on valmistettu nahasta. 100 % parkittu nahka tekee niistä kestävät ja muodossaan pysyvät. Nahkaisin kenkiä tulee hoitaa materiaalin vaatimalla tavalla. Nahalle on saatavana omaa nahanhoitoainetta, joka voi olla voidetta tai vahaa. Nahkaa voi myös pyyhkiä ja kiillottaa rievulla ilman, että käyttää mitään ainetta. Tämä onkin hyvä tehdä nahkakengille aina käytön jälkeen, jotta lika ei pääse pinttymään materiaaliin. Kengät kannattaa myös säilyttää joko kenkähyllyllä tai laatikossa, jossa ne ovat tulleet. Kenkälesti saa kengän kärjen pysymään muodossaan, joten sellaista kannattaa käyttää aina, kun kengät ovat säilytyksessä. Hyvällä hoidolla laadukkaat kengät kestävät vuodesta toiseen, joten kenkiin ja niiden hoitamiseen kannattaa käyttää aikaa.

AirStep kengät netistä Footwayltä

Footway on netissä toimiva kenkäkauppa, jonka laajasta valikoimasta löytyy maailman suosituimpia kenkämerkkejä, mutta myös uusia tulokkaita. Kaikille tilauksille tarjotaan nopea ja ilmainen toimitus. Toimituksilla on 180 päivän palautusoikeus. Myös palauttaminen on maksutonta. Footway tarjoaa siis runsaasti syitä, miksi sieltä kannattaa ostaa. Olipa mielessäsi bootsit, urheilulliset kengät tai vaikka korkokengät, löydät ne Footwaylta. Osta AirStep kengät ja hemmottele jalkojasi. Tervetuloa ostoksille!

254215
MUUTAMA JÄLJELLÄ
186201
MUUTAMA JÄLJELLÄ
117208-8500-6098
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK