Agatha Ruiz De La Prada Kengät Netistä

0 osumaa

Agatha Ruiz de la Prada – espanjalaista kenkämuotia

Agatha Ruiz de la Prada – espanjalaista kenkämuotia

Espanjalainen Agatha Ruiz de la Prada on värikäs ja esteettinen muotisuunnittelija, jonka luomukset ovat iloisia ja ihastuttavan värikkäitä. Agatha Ruiz de la Prada suunnitteli ensimmäisen naistenvaatekokoelmansa 80-luvun alussa Madridissa. Yhteistyö El Corte Inglésin kanssa toi lisää näkyvyyttä ja tunnettuutta, joten vuonna 1991 hän päätti lisensoida brändinsä ja laajensi tuotelinjaansa suunnittelemalla innovatiivista muotia naisille, miehille ja lapsille. Tämän lisäksi tuotemerkki toi markkinoille muun muassa leikkikaluja, keramiikkaa ja kenkiä.

Lasten kengät Agatha Ruiz de la Prada -tyyliin

Tuotemerkin suunnittelemat lasten kengät ovat ihastuttava sekoitus fantasiaa, muotia ja toiminnallisuutta täydessä yhteisymmärryksessä. Tämä on erinomainen yhdistelmä, sillä jännittävän ja koristellun ulkoasun alla on tämän merkin jalkineet valmistettu erityisesti lasten jalkoja ajatellen. Agatha Ruiz de la Prada kengät ovat ihanteelliset pienten ja vähän suurempienkin lasten jaloille niiden erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden ansiosta.

Hanki toiminnalliset ja leikkisät Agatha Ruiz de la Prada kengät lapsellesi

Lasten kengiltä vaaditaan erittäin paljon, sillä niiden tulee tukea ja myötäillä lapsen jalkaa, sekä istua erinomaisesti. Innovatiivisten ominaisuuksien lisäksi kengät antavat runsaasti silmäniloa ja ilahduttavat sekä lapsia että aikuisia, sillä Agatha Ruiz de la Prada on koristanut lasten kengät iloisin värein ja lisännyt niihin runsaasti erilaisia hauskoja yksityiskohtia.

Agatha Ruiz de la Prada kengät lapsellesi osoitteesta Footway.fi

Päivitä lapsesi jalkinevalikoimaa hankkimalla meiltä uudet ja trendikkäät Agatha Ruiz de la Prada kengät, jotka ovat elämäniloista espanjalaista suunnittelua. Meiltä Footwayltä löydät tuotemerkin ihastuttavat ja hauskat kengät, jotka saavat hymyn huulille ja mielen iloiseksi. Valitse lapsesi suosikkimalli ja tee tilauksesi, sillä Footway tarjoaa tuotteillesi nopean toimituksen vain muutamassa päivässä!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK