Kengät Netistä

158 osumaa

Laadukkaat Magnanni kengät valmistuvat artesaanien käsissä

Magnanni kengät valmistetaan käsin maailman parhaista materiaaleista. Tuloksena on puhdas, tyylikäs ja hienostunut miesten kenkä, joka klassisella ja nykyaikaisella tyylillään vangitsee maailman miehen syvimmän olemuksen.

Magnanni kengät ovat käsityöläisperinnettä parhaimmillaan

Magnanni kengät ovat upeita artesaanien valmistamia luksustuotteita, joiden malliston kirjosta löytyy jotain jokaiseen makuun. Magnanni kenkiä on valmistettu jo vuodesta 1954 lähtien, jolloin yritys perustettiin Espanjaan. Tuolloin työntekijöitä oli vain viisi pienessä tehtaassa, joka sijaitsi erään talon alimmassa kerroksessa. Vuonna 1956, Sebastian Blanco alkoi tehdä yhteistyötä Antonio Garcia Pastorin kanssa ja näin syntyi Blanco Y Garcia S.L. Tällöin yrityksen tuotteet rekisteröitiin uuden brandin alle, jonka nimi oli Blangar. Muutama vuosikymmen myöhemmin vuonna 1989 alkoi Blanco perheen kolmas sukupolvi ottaa paikkaansa yrityksen johdossa. Miguel oli sukupolvensa ensimmäinen, joka liittyi perheyritykseen, ja häntä seurasivat pian Sebastian, Pascual, Luis, Rocio ja Julio. Näin upeiden kenkien saaga jatkuu.

Magnanni kengät ovat laadukkaita taidonnäytteitä

Magnanni kenkien valikoima on laaja. Niiden yhdistävä tekijä on se, että ne on valmistettu kestävästä ja muotoutuvasta nahasta, mikä on kenkämateriaalina ehdoton valinta. Magnanni kengät ovat ajattoman tyylikkäitä, mutta samalla särmikkäitä. Pääsääntöisesti näiden kenkien värivaihtoehdot piirtyvät mustan ja ruskean eri sävyjen välille, mutta saatavilla on myös esimerkiksi siniset Magnanni loaferit. Ylipäätään Magnanni miesten kengät ovat varma valinta, jos tilanne vaatii asiallista ja arvostusta herättävää asukokonaisuutta. Monet niistä voi helposti yhdistää suorien housujen tai puvun kanssa hienostuneeksi kokonaisuudeksi. Kesäaikaan puolestaan loaferit tuovat kokonaisuuteen näyttävän lisäsäväyksen shortsien kanssa käytettynä. Magnanni kengät ovat laatua alusta loppuun, ja kertovat selkeän viestin kantajansakin mielenlaadusta korkealuokkaisten käyttötuotteiden kannattajana.

Magnanni kenkien perusmateriaali on nahka

Magnanni kengät ovat varma valinta kun etsit rakkaudella valmistettuja jalkineita, jotka tuntuvat ja näyttävät hyvältä. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista vuosikymmenien vankalla käsityökokemuksella. Magnanni kenkien pääsääntöinen materiaali on nahka ja osassa on jopa nahkapohja. Nahasta valmistetut kengät ovat erittäin ergonomiset jalalle nahan luonnollisten ominaisuuksien vuoksi, mutta tälläisten kenkien hoidosta on hyvä pitää asianmukaisesti huolta jotta ne kestäisivät suunnitellusti. Huomion arvoista onkin, että kostea sää saattaa vahingoittaa nahkakenkiä, ja erityisesti nahkapohja kuluu nopeasti märkänä. Näin ollen onkin kostealla säällä kokonahkaisia kenkiä käyttäessään suositeltavaa valita kalossit tai laitattaa kenkiin kumipohjat. Magnanni kenkiä valmistetaan myös kumipohjalla, mutta näidenkin kenkien pintamateriaali on nahkaa tai mokkanahkaa.

Magnanni kengät netistä Footwayltä

Osta Magnanni kengät Footwaylta ja saat laadukkaiden jalkineiden lisäksi laadukasta palvelua. Me tarjoamme nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden, joten tilaaminen on helppoa ja turvallista. Jos jostain syystä haluat palauttaa tuotteen, ei siitäkään seuraa lisäveloitusta, vaan palautus on ilmainen. Footwaylla on laaja kenkävalikoima, josta jokainen löytää varmasti mieleisensä ja tarvitsemansa jalkineet. Myös hinta-laatu suhde on kohdallaan, ja voitkin tehdä todellisia löytöjä ylellisten tuotteidemme kirjosta.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

158 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK