Kengät Netistä

168 osumaa

Paez kengillä on askel keveä

Paez kengät ovat argentiinalaisen innovatiivisuuden railakkaan iloinen tulos. Kyseessä ei ole mikään tavanomainen kenkä, vaan Paezin visio on luoda tuotteita, jotka edistävät kestävää kehitystä. Ne ovat värikkään virkistäviä ulkonäöltään, ja niiden valmistuksessa on käytetty laadukkaita luonnonmateriaaleja.

Paez kengät valmistetaan holistisella mentaliteetilla

Paez tuo mieleen ennen kaikkea iloisen värikkäät kenkäkokoelmat ja lyömättömän mukavuuden. Mutta yrityksen profiilista käy nopeasti ilmi, että kyseessä on enemmän kuin tavanomainen kenkävalmistaja. Paez kengät luodaan Argentiinassa vuodesta 2006 lähtien. Tällä hetkellä niitä myydään jo yli 30 maassa. Paez on vakuuttunut, että läpinäkyvyys ja rehellisyys liiketoiminnassa ovat ja tulevat olemaan avaintekijöitä. Paezilla on holistinen ote kestävästä kehityksestä ja yritys haluaa olla inspiraation lähde tämän uuden ajatusmallin luomisessa. Samalla yritys haluaa kannustaa ihmisiä toimintaan rakentamalla jatkuvasti läheistä suhdetta yhteisöönsä. Paezille sekä yhteisölliset, ympäristölliset, poliittiset ja taloudelliset arvot ovat tärkeitä, mikä näkyy myös laadukkaissa ja ympäristöä kunnioittavissa tuotteissa. Paez onkin paljon enemmän kuin pelkkä brändi - kyseessä on elämäntapa, joka tuo uutta eloa yhtä lailla kenkäkaappiin kuin käyttäjänsä asukokonaisuuteen.

Paez kengät on suunniteltu hyvän mielen lähettiläiksi

Paez espadrillot on suunniteltu hauskoja ja virkistäviä hetkiä varten: ne ovat saaneet inspiraationsa matkustamisesta, ihmisten tapaamisesta ja hyvien tarinoiden kerronnasta. Kussakin kenkämallistossa koitetaan tuoda esiin näitä inspiraation lähteitä ja Paezin laajempaa visiota elämästä. Elämästä tulee nauttia, ja näillä kengillä se onnistuu kevein askelin! Paez kenkien valmistusta eivät johdattele niinkään trendit, vaan Paezilla uskotaan tyylin olevan henkilökohtaista ja ilmaistavissa monin eri tavoin. Paez kangaskengät ovatkin täydellinen lisä mihin tahansa keveään asuun ja hauskanpitoon. Paez luo uusia ja yllättäviä käänteitä joka mallistoon, kuten 3D-lasit kuvioiden näkemiseen, siemeniä istutettavaksi tai kartta, jotta voit jalkautua tutkimusretkelle. Nämä lisävarusteet tulevat kenkien mukana inspiroidakseen sinua kokeilemaan jotain uutta - ja ennen kaikkea saadakseen sinut hymyilemään!

Paez luo puuvillaisia ja persoonallisia kenkiä

Paez kengillä sinut huomataan! Kengät erottuvat jalkineiden massasta iloisten värien, muotojen ja tyylien ansiosta. Ne ovat täynnä värikkäitä yksityiskohtia ja ovat saavuttaneet suuren suosion maailmalla. Kaikki Paez kengät valmistetaan ekologisista huippumateriaaleista Argentiinassa. Materiaaleina on 100% puuvilla, canvas ja parhain argentiinalainen nahka, jota käytetään jokaisessa sisäpohjassa. Pohjat on valmistettu kestävästä ja iskuja vaimentavasta kumista. Mukavuuden lisäksi kengät vakuuttavat hauskalla tyylillään, jonka ansiosta niistä saattaa tulla nopeasti uudet lempitossut! Kenkiä on helppo yhdistellä erilaisiin asuihin, oli kyseessä sitten kesäisen rento tai arkisen muodollinen tyyli. Jotta ne säilyisivät hyvänkuntoisina mahdollisimman pitkään, kangaskenkiä kannattaa puhdistaa aina silloin tällöin harjaamalla. Irtolian ja pölyn voi tarvittaessa myös pyyhkiä pois kostealla liinalla. Suojasuihkeella käsittely takaa pitkän iän myös tekstiilikengälle.

Paez kengät netistä Footwayltä

Osta Paez kengät ja muut ihanat jalkineet Footwayltä. Me tarjoamme sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden, joka on sekin ilmainen. Footway haluaa tarjota mahdollisimman helpon ja edullisen kenkäkokemuksen, joten meillä hinta-laatu suhde on todella kohdallaan. Tämän voit huomata selatessasi laajaa tarjontaamme, johon kuuluu lukemattomia eri vaihtoehtoja useilta eri merkeiltä. Tule siis tekemään huippulöytöjä Footwayn naisten, miesten ja lasten kenkävalikoimasta!

Sivu 1 / 3

168 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK