adidas Sport Performance, Kengät

170 osumaa

Suorituskykyinen kenkä

adidas on yksi urheilumaailman kulmakivistä. Korkea laatu yhdistettynä hienosäädettyyn teknologiaan – adidas vie urheilusuorituksesi uudelle tasolle.

Urheilijat huomion keskipisteessä

Adi Dassler, adidaksen perustaja, rekisteröi yrityksensä Saksassa vuonna 1949. Kaikki alkoi jalkineista, ja Adin kustomoidut urheilukengät kasvattivat nopeasti suosiotaan. Stan Smith, Muhammad Ali, Stefanie Graaf, Haile Gebrselassie ja Lionel Messi ovat muutamia esimerkkejä tämän hetken urheilutähdistä, jotka ovat saavuttaneet suuria voittoja adidaksen suunnittelemissa kengissä. Aitous näkyy kaikessa toiminnassa, ja tuotteet ovat maailman huippuluokkaa. adidas Performance kehitettiin, kun adidas-merkki jakautui kolmeen eri osaan 1990-luvun alussa: Performance, Originals ja Style Essentials. Performance oli, ja on edelleen, suunnattu kilpaurheiluun, aktiiviseen elämäntyyliin ja muuhun urheilemiseen. Toisin sanoen niihin osa-alueisiin, joihin adidas perustuu. Performance-mallistosta löydät kengät, jotka on suunniteltu liikkumiseen, treenaamiseen, erilaisiin aktiviteetteihin ja tuloksien saavuttamiseen. Kengät, jotka on kehitetty erityisesti urheilijoille. Kengät, jotka ovat sinun lajillesi optimaaliset.

Juoksukengät ovat tärkeimmät

Täältä löydät lukuisia erilaisia jalkineita, mutta suosituin on naisten Duramo-juoksukenkä, kirkkaan pinkkinä. Tytöille löytyy myös Court-kenkä, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Tämä sisäkenkä sopii täydellisesti kuntosalille tai eri urheilulajeihin, joita harrastetaan kumimatolla. Monien suosima Duramo Clog –tossu sopii kuin nakutettu lähes kaikkiin lajeihin, sekä tytöille että pojille. Yleisesti ottaen juoksukengät ovat hallitsevassa asemassa, eikä mikään ihme: juokseminen on kolmanneksi suosituin liikuntamuoto Ruotsissa (18 prosenttia ruotsalaisista harrastaa juoksemista), heti pyöräilyn ja kävelyn jälkeen. Miesten keskuudessa tennarit hallitsevat: valikoiman suosituimpien mallien joukosta löytyvät muun muassa supertyylikkäät Adipure, Essential, D Rose ja Kanadia. adidas Duramo, naisten lisäksi myös miesten suosima juoksukenkä, ei ole kaukana kärkisijoilta. Vaikka adidas Sport Performance onkin kehitetty pääasiassa treenaamiseen, mikään ei estä sinua käyttämästä uusia huipputyylikkäitä tennareita myös vapaa-ajalla.

Performance lapsille

adidas Performance –malli on saatavana myös lapsille. Valikoiman ehdottomia suosikkeja ovat värikkäät mallit, kuten FB S-Flex ja Counterblast. Neonkeltaiset nauhat kääntävät katseita ja herättävät ihastusta. Etsit sitten kenkiä juoksemiseen, koripalloon tai sisäharjoitteluun, adidas Sport Performance –mallistosta löytyy kengät lähes kaikkiin eri lajeihin. Hanki uudet treeni- tai vapaa-ajankengät adidakselta ja kehity urheilulajissasi, tee uusi aikaennätys tai rutista vielä kovempaa nostaessasi rautaa. Kaikki on sekä hauskempaa että helpompaa, kun jalassa on oikeat kengät!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

170 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK