31.05.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Kavat
Kavat
Iggesund WP Blue
79
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Vedenpitävät

Tuoteryhmä:

Väri:

Sininen

Päällinen:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Tarranauha

Tuotenumero:

60001-99

Kavat Iggesund WP BlueKavat Iggesun WP Blue -kengät ovat vuosikymmenten tuotekehittelyn tulosta, ja se näkyy ja tuntuu näissä varrellisissa välikausikengissä. Kengät ovat täysin vedenpitävät, joten kosteammatkaan syyssäät eivät haittaa. Tarranauhakiinnityksen ansiosta kengät on helppo pukea ja riisua ja myös säätää oikealle kireydelle kunkin lapsen jalkaan. Kenkien muotoilu tukee lapsen jalkaa ja pitää sen oikealla paikallaan.

Kavatin pitkä historia lyhyestiKavatin perusti ruotsalainen Ragnar Karlsson, joka aloitti työskentelyn kenkätehtaassa jo 15-vuotiaana. Vuonna 1945 hän perusti oman kenkätehtaan valmistaen kenkiä sekä aikuisille, että lapsille, mutta enimmäkseen kuitenkin muille brändeille. 70-luvulla hän kuitenkin teki päätöksen valmistaa vain omaa tuotemerkkiä ja näin Kavat sai alkunsa. Ruotsinkielinen sana "kavat" tarkoittaa rohkeaa ja sisukasta ja nämä adjektiivit ovat kantavana voimana edelleen.

Kavat Iggesund WP - laadukkaiden materiaalien kengätKavat Iggesund WP -kengät ovat osittain kierrätetystä materiaalista valmistettua tekstiiliä. Täyden vedenpitävyyden takaava kalvo on biohajoava. Kengissä on kumipohja ja siten loistava pito. Kärjessä ja takana on vahvistus suojaten kenkää.

Näin hoidat kenkiäKengät ovat konepestävät 30 asteessa. Irrota pohjallinen ennen kuin laitat kengät pesukoneeseen ja puhdista se erikseen. Niin kengät kuin pohjallisetkin kuivuvat huoneenlämmössä. Suositeltavaa on kuivattaa ne ylösalaisin. Sensijaan kuivausrumpua ei suositella.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30389 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK