18.04.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Kavat
Kavat
Iggesund WP Black
79
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Vedenpitävät

Kategoria:

Väri:

Harmaa

Päällinen:

Tekstiili

Sisäpuolen materiaali:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Tarranauha

Tuotenumero:

60001-98

Kavat Iggesund WP BlackKavat Iggesund WP -kengät ovat mukavat ja käytännölliset lasten kengät välikauteen. Näissä lenkkareissa sopii syyssäissä pelata ja leikkiä. Vedenkestävät ja joustavat lenkkarit ovat syksyn nappivalinta. Etenkin, kun kaiken lisäksi kengät tukevat lapsen kasvavaa jalkaa ja kengän rakenne pitää jalan hyvin paikallaan. Ne ovat siis ennenkaikkea ergonomiset, mutta myös muuten pohjoismaisiin sääolosuhteisiin loistavat.

Kavat - vuosikymmenten kokemusKavatin vuosikymmenten kokemus lastenkenkien valmistamisesta näkyy ja tuntuu. Heidän tavoitteenaan on ollut 70-luvulta lähtien valmistaa ennen kaikkea laatua, mikä näkyy tänäkin päivänä. Kavat on syystäkin yksi johtavia lastenkenkien valmistajia ja heidän valmistamansa kengät säilyttävät suosionsa vuodesta toiseen.

Kestävät ja käytännölliset materiaalitKavat Iggesund WP -kengät on valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista. Kengissä on pintakalvo, joka tekee niistä täysin vedenpitävät. Pintakalvo on myös biohajoava. Kavat on testannut tätä kenkää huolellisesti, jotta se sopii mahdollisimman monen lapsen jalkaan. Kengässä on irrotettava iskuja vaimentava pohjallinen ja kuminen ulkopohja, joka antaa hyvän pidon kovemmassakin vauhdissa.

Kenkien hoitoNäiden käytännöllisten kenkien hoitaminen ja puhdistaminen on helppoa. Kengät ovat konepestävät 30 asteessa. Pohjallinen on hyvä ottaa irti ennen pesua ja puhdistaa erikseen. Kengät kuivuvat parhaiten huoneenlämmössä ylösalaisin, kuivausrumpua ei suositella. Kengät voi myös pestä käsin vedellä ja miedolla saippualla.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

Viestit muilla kielillä

V
Viktor Zetterström, Footway
Kääntää
A
Arvid Edenheim
Kääntää
E
erik35
Kääntää
Näytä lisää julkaisuja
Suosituimmat mallit Kavat
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK