15.04.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Johnny Bulls
Johnny Bulls
High Zip Back Brown/Gold
151,00
(189 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

4 cm

Varren korkeus:

40 cm

Varren leveys:

36 cm

Yksityiskohdat:

Vetoketju, Solki

Tuotenumero:

49753-01

Johnny Bulls High Zip Back Brown/GoldJohnny Bulls valmistaa saappaita ja bootseja biker-hengen ja villin lännen inspiroimana ja tämä on todella seikka, jonka huomaa helposti saappaiden ilmeestä. Johnny Bulls High Zip Back Brown/Gold saappaat valmistetaan korkeimman laatuisesta nahasta ja varustetaan usein erottuvin yksityiskohdin. Kenkien takaa löytyvä pitkä vetoketju helpottaa kenkien pukemista ja riisumista. 4 cm korkea korko sekä 40 cm korkuinen varsi korostavat saappaiden upeaa naisellisuutta. Saappaiden vahva ja kestävä, kuminen pohja tarjoaa hyvän pidon jopa liukkaille alustoille, myös talvella. Johnny Bulls High Zip Back Brown/Gold on kerrassaan täynnä muista markkinoilta löytyvistä saappaista erottuvaa ulkonäköä. Näissä naisten pitkissä nahkasaappaissa look on ehdottoman hyvin puettu ja ajattoman elegantti.

Korkeimmanlaatuisesta nahasta valmistetut saappaatJohnny Bulls High Zip Back Brown/Gold on saapas, joka valmistetaan aidosta nahasta, jonka laatu on viimeisen päälle korkealuokkainen. Takaosan vetoketjut takaavat kenkien helpon ja nopean pukemisen sekä riisumisen. Saappaiden kuminen pohja tarjoaa hyvän pidon jopa liukkaille alustoille. Voit myös säätää Johnny Bulls High Zip saappaiden kokoa ja istuvuutta paremmin itsellesi sopivaksi kahden soljen avulla.

Jokaisen tyylin täydentävät saappaatJohnny Bulls High Zip Back Brown/Gold saappaissa voit loihtia asuihisi useita eri ilmeitä ja tyylejä. Tästä syystä nämä laadukkaat ja tyylikkäät saappaat sopivatkin aivan jokaiselle, tyyliin ja makuun katsomatta. Johnny Bulls High Zip Back Brown/Gold on korkea saapas, joka ulottuu lähes polviin saakka upean näyttävällä, 40 cm korkuisella varrellaan. Tämä on ihanteellinen pituus, joka helpottaa saappaan käytettävyyttä monien eri asujen ja yhdistelmien kanssa. Tiukasti istuvat housut ja farkut sopivat näiden saappaiden varsiin erinomaisen hyvin näyttäen todella tyylikkäiltä. Myös hienommat mekot ja hameet yhdistyvät niihin upeasti luoden kontrastia jämerille saappaille sekä aikaansaaden naisellisen tyylikkyyden. Lyhyt mekko ja leggingsit sopivat nekin näihin saappaisiin mainiosti. Yhdistele oma, persoonallinen tyylisi ja mausta se näillä kerta kaikkiaan upeilla saappailla!

Hoida Johnny Bulls saappaitasi oikeinKenkävoiteen, kenkärasvan sekä muiden kenkienhoitotuotteiden avulla Johnny Bulls High Zip Back Brown/Gold saappaasi kestävät pidempään ja pysyvät yhtä tyylikkäänä kuin ne ovat hankittaessa. Nahka on hyvin suosittu materiaali, jota käyettään todella paljon kenkien valmistuksessa. Nahan suosio perustuu siihen, että se on materiaalina kestävää ja vahvaa sekä tarjoaa jalkineelle mitä upeimman ulkonäön. Nahan suosion ansiosta nahkaisille kengille on kehitetty useita kenkienhoitotuotteita. Nahkaiset kengät kiillotetaan valmistuksen jälkeen, minkä ansiosta vastaanotat ne upeina ja ne ovat lisäksi suojattu parhain mahdollisin keinoin likaa ja sadetta vastaan. Kiilto vähenee kuitenkin ajan saatossa, mistä syystä nahkaisia kenkiä suositellaan kiillotettavan. Kiillottaminen suojaa kenkien nahkaa ja saa sen kestämään pidempään sekä hyvännäköisenä että vahvana.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Samantyyppiset kengät
Acela
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cleo 11
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK