18.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Henrik Antique/Cognac
75
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

02027-01

Shepherd Henrik Antique Cognac


Voiko olla ihanampaa tapaa herätä aamurutiineihin, kuin sujauttaa jalat pumpulinpehmeisiin tossuihin ja tepsutella kahvinkeittoon? Shepherd on erittäin suosittu ruotsalainen tohvelivalmistaja, jonka käsityönä valmistettuja tuotteita myydään ympäri Eurooppaa. Eräs Sheperdin suosituimpia tossuja on Henrik Antique Cognac, jonka ajaton ja neutraali ulkonäkö sopii niin miehille kuin naisillekin.

Ekologista luksusta jaloillesi


Shepherdin valmistamissa tossuissa yhdistyvät sekä luksus että ekologisuus, sillä ne on valmistettu parhaista materiaaleista ympäristöä kunnioittaen. Materiaalina tossuissaan Sheperd käyttää aitoa lampaanvillaa ja -nahkaa, ja yhteistyökumppaneina käytetään vain tarkoin valikoituja lammastiloja, jotka ottavat toiminnassaan huomioon sekä ympäristön että eläinten hyvinvoinnin. Henrik Antique Cognac -tossut on vuorattu ihanan pumpulisella lampaanvillalla ja niiden päällinen on ruskeaa lampaanmokkanahkaa. Näiden ylellisten tossujen sisäpuoli on antiseptinen pitäen jalat lämpiminä silti hiostamatta niitä.

Jalkojen hemmottelua kotiin, töihin ja mökille


Henrik Antique Cognac tarjoaa luksusta jaloillesi raskaan työpäivän jälkeen, tai jos haluat vain rentoutua ja nautiskella hiukan elämästä. Nämä tossut käyvät ihanteellisesti niin mökki- kuin kotikäyttöönkin, missä ikinä haluatkin vain hemmotella jalkojasi untuvanpehmeällä luonnonvillalla. Myös työpaikalle voi ottaa hitusen ylellisyyttä mukaan piristämään kiireen keskellä. Saatuasi ensikosketuksen näihin tossuihin, et halua luopua niistä mistään hinnasta!

Helppohoitoista mukavuutta


Henrik Antique Cognac, kuten muutkin Sheperdin tohvelit, vaativat vain vähäistä huoltoa. Tossujen antibakteerinen ominaisuus pitää jo itsessään huolen niiden puhtaudesta. Tarvittaessa tossujen pinnan voi kuitenkin pestä käsin miedolla saippualiuoksella, mikäli ne pääsevät likaantumaan. Tossuja kannattaa tuulettaa aika ajoin, jotta ne säilyisivät raikkaina mahdollisimman pitkään.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK