27.01.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Crocs
Crocs
Handle It Rain Boot Kids Grass Green
33
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Vedenpitävät, Kumisaapas

Kategoria:

Väri:

Vihreä

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

46741-01

Crocs Handle It Rain Boot Kids Grass GreenCrocs on yksi kenkäalan johtavista yrityksistä, joka perustettiin vuonna 2002. Tämän jälkeen Crocs on myynyt yli 300 miljoonaa kenkäparia ympäri maailman. Aluksi Crocs tunnettiin klassisista Crocs sandaaleistaan, joiden lisäksi yritys valmistaa tänä päivänä myös upeita kumisaappaita, jotka ovat korkealaatuiset ja jalassa uskomattoman kevyet ja mukavat. Crocs Handle It Rain Boot on lasten saapas, joka on valettu yhdestä ainoasta kappaleesta ollen erityinen jalkine kumisaappaiden markkinoilla. Saappaissa on erinomaiset, iskuja vaimentavat ominaisuudet, jotka tekevät lasten leikeistä ja juoksuaskelista huomattavan mukavat. Saappaiden kumi valmistetaan Croslite-materiaalista, joka tarjoaa saappaille pehmeän tuntemuksen, tehden niistä erinomaisen mukavat lasten pieniin jalkoihin helpolla käytettävyydellään. Croslite on ainoastaan Crocsin käyttämä materiaali ja upea, ennennäkemätön keksintö. Crocs Handle It Rain Boot saappaissa on kaksi kahvaa, jotka tuovat niihin hauskan yksityiskohdan auttaen lasta pukemaan saappaat aivan itse jalkaansa. Saappaiden takaosassa on heijastavasta materiaalista valmistettu logo, joka varmistaa lapsen näkyvyyden pimeällä. Mikäli haluat tarjota lapsellesi mukavat, viihtyisät ja vedenpitävät saappaat, nämä kengät sopivat tarkoitukseen täydellisesti. Anna siis lapsesi leikkiä ulkona sateessa ilman, että hänen jalkansa joutuvat kastumaan.

Vedenpitävät, erittäin kevyet sekä iskuja vaimentavatCrocs Handle It Rain Boot on saapas, joka sopii käyettäväksi niin keväällä, kesällä kuin syksylläkin joka kerta huonon, kostean sään yllättäessä. Näissä iloisissa saappaissa kosteat kelit eivät kuitenkaan haittaa tippaakaan, sillä saappaat valmistetaan ennennäkemättömän nerokkaasta Croslite-materiaalista, joka pitää sisällään uskomattomia ominaisuuksia. Croslite tekee saappaista vedenpitävät, erittäin kevyet sekä vieläpä hyvin iskuja vaimentavat. Croslite on Crocsin patentoima materiaali, jota käytetään ainoastaan Crocs-jalkineissa. Handle It Rain Boot saappaissa on vankka pohja, jonka kuviointi tarjoaa lapsen jalalle hyvän pidon myöskin liukkaalla ja kostealla alustalla. Lisäksi saappaiden iskunvaimennus tuo niihin luonnollisuutta, joka tuntuu jalassa taivaallisen mukavalta. Tässä lapsellesi saappaat, joiden vahva, kuminen materiaali kestää kaikki lasten leikit ja aktiviteetit ongelmitta.

Piristävää hauskuutta ja tyylikkyyttä jokaiseen lapsesi asuunNämä upeat Handle It Rain Boot saappaat sopivat lapsen jalkaan aina, kun ulkona on sateinen tai kostea sää. Pue niiden kaveriksi vedenpitävät vaatteet, mikäli ulkona sataa. Jos taas pelkästään maan pinta on kostea tai tihku satunnaisen vähäistä, anna lapsesi pukea nämä helposti puettavat saappaat tavallisten housujen päälle ja jalat pysyvät varmasti kuivina koko leikkien ajan. Nämä tyylikkäät ja hauskat saappaat piristävät jokaisen asun ihastuttavalla tavalla. Mikäli haluat lapsesi asuun tyylikkään, vaikkapa kaupungin kaduille sopivat vaikutelman, yhdistä Handle It Rain Boot saappaat mustiin tai sinisiin vaatteisiin, joko tavalliseen tai sadeasuun.

Helppohoitoiset saappaat kuivuvat nopeastiCrocs Handle It saappaat ovat helppohoitoiset. Mikäli niihin tulee likaa tai tahroja, ne voidaan huuhdella juoksevan veden alla näppärästi käytön jälkeen. Saappaat kuivuvat nopeasti, ollen taas pian valmiina aktiiviseen käyttöön!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK