15.04.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Kavat
Kavat
Grytgöl WP Light Yellow
30,00
(39 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Vedenpitävät

Kategoria:

Väri:

Keltainen

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

2 cm

Varren korkeus:

18,5 cm

Varren leveys:

30 cm

Merkki:

Tuotenumero:

57983-04

Kavat Grytgöl WP YellowNäissä pirteän värisissä kumisaappaissa kelpaa juoksennella vaikka vesilätäköissä. Kavat Grytgöl WP -kumisaappaat pitävät varpaat kuivina niinä kaikkein saiteisimpinakin päivinä. Mukavuudesta pitää huolen myös iskuja vaimentava pohjallinen, jonka saa irti. Joten sen lisäksi, etteivät jalat kastu, ne ovat myös todella mukavat ja vieläpä kauniit.

Pitkän kokemuksen tulosRuotsalainen Kavat on valmistanut laadukkaita lastenkenkiä 70-luvulta saakka, joskin sen perustaja Ragnar Karlsson perusti oman yrityksen jo vuonna 1945 valmisten kenkiä pääasiassa muille merkeille. Tärkeintä Kavatille kengissä on aina ollut se, että ne ovat mukavat jalassa ja kestävät käyttöä. Ragnarin vaimo Birgitta toi kenkiin lisäksi myös tyylin. Näin edelleen erittäin suosittu kenkämerkki oli syntynyt.

Vedenpitävyyttä ja pitoaKoska Kavat Grytgöl WP -saappaat ovat kauttaaltaan kumia, ne ovat täysin vedenpitävät. SEBS-kumi, josta ne on valmistettu, on kierrätettävää, sekä PVC-vapaata. Saappaiden sisäpuoli on tekstiiliä.

Saappaiden hoito-ohjeNämä saappaat voi pestä pyykinpesukoneessa 30 asteessa. Kuivausrumpua ne eivät kuitenkaan kestä, vaan ne tulee kuivattaa huoneenlämmössä ylösalaisin. Luonnollisesti ne voi pestä myös käsin miedolla pesuaineella. Pohjallinen tulee irrottaa ennen pesua ja puhdistaa tarvittaessa erikseen. Liuotinpohjaisia pesuaineita ja kovaa hankausta tulee välttää, jottei saappaiden pinta vahingoitu.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK