Kengät lähetetään tänään jos tilaat 04:40:31 sisällä
Birkenstock
Birkenstock
Gizeh Regular Black Leather
80,00
(105 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Sallittu koko perustuu 14775 asiakkaisiin

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea

Malli:

Normaali

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Solki

Tuotenumero:

14811-03

Birkenstock Gizeh Regular Black LeatherBirkenstockin ideologia on jo vuosien ajan ollut sama: valmistaa koko kehoa ja jalkoja tukevia kenkiä ja sandaaleita. Birkenstock Gizeh Regular Black Leather -sandaalit ovat mukavat jalassa ja ne näyttävät hyvältä niin kaduilla kuin rannallakin. Mallissa yhdistyy Birkenstockille tuttu mukavuus sekä rantasandaalien kevyen rento ulkonäkö.

Erinomaiset materiaalit ja mukautuvaa mukavuuttaBirkenstockien mukavuuden salaisuus on laadukkaat ja mukavuutta edistävät materiaalit. Päällinen on tehty laadukkaasta synteettisestä nahasta, joka muotoutuu ajan mittaan käyttäjänsä jalkaan ja sandaalit ovatkin tämän ansiosta entistä mukavammat käyttää. Ulkopohja on tehty kulutusta kestävästä EVA-kumista. Sisäpohja puolestaan on valmistettu korkista, joka on materiaalina kevyt. Korkin ansiosta jalkasi eivät rasitu. Moni erinomainen materiaali yhdistettynä samaan sandaaliin – mitä muuta enää voisikaan jalkineeltaan toivoa?

Keho kiittää ja tyylikkyys säilyySelkävaivaisen tai työssään paljon kävelevän kannattaa harkita Birkenstock-sandaalien hankkimista, sillä ne tukevat kehoa pitkinäkin päivinä. Sandaalit ovat paitsi mukavat, myös äärimmäisen tyylikkäät, minkä vuoksi niitä voi hyvin käyttää myös arjessa ilman pelkoa siitä, että sandaalit pilaisivat asukokonaisuuden. Mustalla tyylikkyydellään ne sopivat kaikenlaisiin kesäisen rentoihin asuihisi ja ovat tästä lähtien takuulla kesiesi kuivien kelien luottokengät.

Helpot hoito-ohjeetBirkenstock-sandaalien hyvä puoli on se, että niiden hoitaminen on minimaalista. Sinun tarvitsee vain rasvata kengän pinta säännöllisin väliajoin synteettiselle nahalle sopivalla hoitoaineella, ettei se kuivu ja halkeile. Muista myös harjata mahdollinen lika pois mahdollisimman pian, ettei pinta kärsi.
Näytä Lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30389 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK