22.01.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Crocs
Crocs
Classic Pool
37
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Turkoosi

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

07725-05

Crocs Classic Pool


Yhdysvaltalainen yritys Crocs on valmistanut kenkiä vuodesta 2002 lähtien ja sen vuonna 2006 perustettu tytäryhtiö Crocs Nordic OY toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa. Urheilulliset Crocs Classic Pool -sandaalit ovat klassista Crocs-mallia ja kuten muutkin tuotemerkin valmistamat jalkineet, nämäkin hyvin istuvat crocsit ovat ihanteelliset vapaa-ajan kengät. Ne nimittäin sopivat yhtä hyvin niin aurinkolomalle etelän rannoille kuin veneretkelle kotimaassakin! Ergonomisen muotoilun ansiosta voit kävellä näissä kengissä pidempäänkin.

Croslite – nerokas, toiminnallinen materiaali


Crocsin oma materiaali Croslite on erittäin pehmeää, kevyttä ja kestävää kumimateriaalia. Se antaa Crocs Classic Pool -sandaaleille hyvän istuvuuden, joten niistä tulee helposti suosikkikenkäsi. Kengät ovat paitsi ergonomisesti muotoillut, myös hyvin iskuja vaimentavat, minkä ansiosta ne ovat jalassa uskomattoman mukavat. Lisäksi materiaali on pinnalla pysyvää, mikä on eduksi, jos kenkiä käytetään veneretkillä tai rannalla.

Kengät jokaiseen kesäiseen tilanteeseen


Crocsien suosiota lisää varmasti se, että ne on helpot ja nopeat vetäistä jalkaan ja riisua jalasta. Siis verrattoman ihanteelliset kotitontilla, kun juokset edestakaisin sisällä ja ulkona, etkä halua kuljettaa hiekkaa ja multaa sisälle kenkien mukana. Puutarhassa möyrittyäsi otat vain puutarhaletkun ja huuhtelet mullat pois kengistä. Tämän yksinkertaisempaa ei voisi enää ollakaan!

Yksinkertaiset hoito-ohjeet


Crocsit tarvitsevat ainoastaan minimaalista hoitoa osakseen. Niitä voitaisiin kutsua pese-ja-pidä kengiksi. Pöly, hiekka, savi, ynnä muu lika on helppo huuhtoa pois kenkien pinnasta. Kuivaaminenkaan ei vie kauaa aikaa. Pyyhi vain crocsiesi pintaa pyyhkeellä, anna kuivua hetki huoneenlämmössä ja kenkäsi ovat taas käyttövalmiina!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK