02.08.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Crocs
Crocs
Classic Pepper
34
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Punainen

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

07725-02

Crocs Classic PepperKukapa ei tietäisi Crocs-kenkiä? Vuodesta 2002 alkaen Crocsit ovat valloittaneet maailmaa ja niitä on myyty jo huikeat yli 300 miljoonaa paria yli 90 eri maassa. Crocsin tuotevalikoimaan kuuluu tosin paljon muitakin kenkämalleja kuin jo klassikoksi tullut perusmalli, joka Pohjoismaissa myös Foppa-tossuna tunnetaan. Lempinimen kengälle on antanut ruotsalainen jääkiekkoilija Peter „Foppa“ Forsberg, jonka yritys toi Crocseja Pohjois-Euroopan markkinoille.

Mahtavat Croslite-ominaisuudetPunaiset perus-Crocsit nimeltään Classic Pepper kuuluvat jokaisen kenkävalikoimaan. Näissä kengissä voit puuhastella pihassa ja puutarhassa ja käydä kesällä kaupassa, minkä lisäksi mökin askareissa ne ovat aivan ehdottomat. Kengät on helppo laittaa jalkaan, niiden pohjat pitävät hyvin ja nerokkaan, pehmoisen Crocslite-materiaalin ansiosta ne ovat kevyet ja mukavat jalassa. Liikkuvan remmin voit asettaa joko jalkapöydän päälle tai kantapään taakse antamaan tukea.

Crocs – kengät jokaiseen kesäasuunCrocs-kengät ovat löytäneet tiensä myös monien tunnettujen näyttelijöiden, urheilijoiden ja muusikoiden käyttöön. Michelle Obama on bongattu Crocsit jalassa, samoin Yhdysvaltain entinen presidentti George W. Bush on nähty käyttämässä Crocseja. Crocsien maailmankuulu vetovoima on varmasti niiden mukavuudessa ja siinä, miten ne sopivat hyvin yhteen vapaa-ajan vaatteiden kanssa. Rennot housut ja t-paita ovat varma valinta Crocsien kanssa, kuten aivan kaikki muutkin rennon kesäiset asusi!

Crocs Classic Pepper -kenkien hoitoCrocsit ovat helppohoitoiset kengät. Niiden materiaali itsessään pitää hajut loitolla ja mahdolliset tahrat on helppo pestä pois vedellä ja miedolla pesuaineella. Tilaa nyt oma helppohoitoinen, kauniin punainen Crocs-parisi!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK