24.09.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Crocs
Crocs
Classic Chambray Blue
34
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Sininen

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

60064-87

CrocsCrocs Inc. on omistautunut käyttömukavuudelle. Coloradon Nivotissa päämajaansa pitävällä Crocsilla on ympäri maailmaa yhteensä noin 4000 työntekijää. Toisaalta, Crocsin kenkiä on myytykin ympäri maailman runsaasti, jopa yli 90 maassa. Vuodesta 2002 lähtien Crocs on myynyt jo yli 300 miljoonaa paria jalkineita! Crocsin suursuosikkia Classic Clogia on myyty niin paljon, että kyseisiä kenkiä tulee vastaan etenkin kesäisin päivittäin. Se ei ole ihme, sillä Crocsin tunnusomainen valmistusmateriaali, ruiskuvalettu Croslite-vaahto on ihanan kevyttä ja miellyttävää materiaalia.


Classic Chambray BlueClassic on Crocsin kengistä tilavin malli ja kengät on helppo sujauttaa jalkoihin. Äärimmäisen mukavan tuntuisesta, Crocsin omasta vaahtomateriaalista valmistetut kengät ovat erityisen sopivat vetisiin harrastuksiin, kuten veneilyyn, sillä materiaalinsa ansiosta unelman keveät Classicit kelluvat. Lisäksi ne kuivuvat nopeasti ja niiden puhdistaminen on helppoa. Classiceissa on tuuletusaukot, jolloin kengät ovat ilmavat ja vesi valuu pois kengistä. Malliin kuuluu nilkan taakse asettuva takaremmi, joka auttaa pitämään kengän jalassa. Mukavaksi muotoiltu Classic Chambray Blue sopii niin miehille kuin naisillekin.


Mukavuus ja vaimennus CroslitellaCrocsin Classic-kenkien valmistusmateriaali Croslite™ on käyttöominaisuuksiensa ansiosta tehnyt Classic-kengistä supersuositut ja myös monenmoisten kopiointiyritysten kohteen. Ainutlaatuista ruiskupuristettua vaahtomateriaalia ei kuitenkaan ole pystytty kopioimaan, ja etenkin materiaalin kyky tukea jalkaa ergonomisesti on Crocseille tunnusomaista. Lisäksi Croslite™ vaimentaa hyvin iskuja, eikä kevyistä pohjista jää lattioihin jälkiä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK