18.04.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Borås Stone/Honey
31,00
(39 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Beige, Ruskea

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

06204-01

Shepherd Boras Stone/HoneyYllätä lapsesi uusilla, upeilla Shepherd Boras Stone/Honey –tohveleilla. Nämä ihanat tohvelit on valmistettu Shepherdille ominaiseen tyyliin huippulaadukkaasti ja niissä lapsesi vaativat, kasvavat jalat tulevat kiittämään. Näissä tohveleissa on kaunis varsi, joka tuo lisälämpöä pienille jaloille aina pohkeisiin saakka. Tohveleiden loputon pehmeys syleilee lapsen jalkoja ja pitää ne varmasti lämpiminä.

Monipuolinen villa ja kaunis mokkanahkaShepherd Boras –tohvelit ovat valmistettu villasta ja kauniista mokkanahasta. Villa on materiaalina hyvin nerokas ja sillä on monta jännittävää ominaisuutta. Villa pitää lapsesi jalat lämpiminä ja kuivina ilman ylimääräistä hikoilua, sillä se on materiaalina hyvin antibakteerinen, ilmaa läpäisevä sekä kosteutta itseensä keräävä. Luonnon omaa lämmön säätelyä!

Lämpöä ja mukavuutta lapsen iltoihinAnna lapsesi jalkojen levätä pitkän leikkipäivän tai ulkoilun jälkeen ihastuttavissa Shepherd Boras –tohveleissa. Näissä tohveleissa on nahkapohja, minkä johdosta niitä suositellaan käyttämään vain sisätiloissa. Vaikka nämä tohvelit sopivatkin käyttöön jokaisena vuodenaikana, ne ovat kerrassaan täydelliset kylmänä talvipäivänä, jolloin lattia on yleensä normaalia kylmempi.

Helppohoitoista mukavuuttaShepher Boras -tohvelit eivät juuri huolenpitoa tarvitse. Koska villa raikastaa itse itsensä, sinun ei edes tarvitse pestä tohveleita. Ajan myötä peseminen voi kuitenkin tulla tarpeelliseksi, jolloin on parasta käyttää apuna viileää vettä sekä mahdollisimman mietoa pyykinpesuainetta, jotta tohvelit eivät kutistuisi ja niiden muoto säilyisi ennallaan.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK