18.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Borås Antique/Creme
29
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

24154-00
Jos sinulla on kylmät jalat, rakastut uskomattoman mukaviin Shepher Boras Antique Cremeihin. Koska jos kyseessä on lampaannahka, Shepherd todella tietää mitä he tekevät.

Mukavat lasten tossutBoras Antique on lasten lampaannahkainen tossu. Sisustan villa imee kosteutta, joka tekee näistä tossuista täydelliset kylmiin talvipäiviin ja lämpöisiin kesäpäiviin. Tiesitkö, että lasten jalat hikoilevat enemmän kuin aikuisten? Siksi lampaannahka on täydellinen materiaali, koska se imee ylimääräisen kosteuden. Sekä syy miksi pörröinen lammas pitää auringosta, kuin myös sateisista päivistä, koska villa on niin sopeutuvaa.

Tarranauha pitää tossut paikallaanBoras-tossut pysyvät paikallaan sen kätevän tarranauhakiinnityksen avulla. Pohja on valmistettu kestävästä nahkasta ja se kestää mitä tahansa lapsesi keksiikään. Joten anna heidän tutkia ja leikkiä kengissä, jotka eivät ole heidän esteenä.

Lasten lampaannahkatossujen hoitoVältä tossujen pesua niin pitkään, kuin mahdollista. Koska villa on itsepuhdistuvaa, tuulettaminen yleensä riittää. Kun sinun on viimeinkin pestävä ne, tee se 30:ssä asteessa, käyttäen ohjelmaa villalle (jos koneessasi on sellainen). Kun ne on pesty, kuivaa huoneenlämmössä – ei auringossa tai patterin päällä. Voit myös laittaa paperia tossuihin niiden kuivuessa, auttamaan muodon säilyttämisessä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK