28.07.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Slim Leather White
80,00
(105 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Birkenstock on kooltaan normaali 14775 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Valkoinen

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Solki

Tuotenumero:

07297-02

Birkenstock Arizona Slim Leather WhiteBirkenstockilla on pitkä historia. Vuonna 1774 Johann Adam Birkenstock perusti tämän saksalaisen yrityksen. Siitä lähtien yritys on ollut yksi johtavista yrityksistä ortopedisen ja ergonomisen kenkämuotoilun alalla. Alusta lähtien yritykselle on ollut tärkeää laadukkaat ja mukavan tuntuiset tuotteet. Merkki satsaa paljon ympäristöystävällisiin valmistusmenetelmiin ja materiaaleihin. Birkenstockin kenkiä ylistetään monessa muotiblogissakin, eikä ihme: ne ovat ihanat jalassa. Birkenstock Arizona Slim Leather White -sandaalit ovat hieman kapeampaa mallia verrattuna Arizonan muihin malleihin. Kengän remmi on synteettistä nahkaa, mikä tekee kengistä miellyttävät pitää jalassa. Mitä enemmän käytät kenkiä, sitä nopeammin ne muotoutuvat juuri sinun jalkaasi sopiviksi ja niistä tulee erittäin mukavat käyttää. Birkenstockin kengistä tekee ainutlaatuiset myös niiden pohjalliset, jotka ovat todella laadukkaat. Pohjallisten käyttö kengässä on tärkeää, sillä ne antavat optimaalisen tuen jalallesi. Kengissä oleva ergonominen pohjallinen on hyvä selälle ja vähentää myös polvi- ja jalkakipuja. Birkenstock Arizona Slim Leather White -sandaalit ovat loistavat sinulle, joka haluat kenkien olevan mukavat jalassa ja antavan parhaan mahdollisen tuen koko vartalolle. Nämä Birkenstockin sandaalit ovat oiva valinta kesäkeleille.

Klassiset nahkasandaalitBirkenstockin kenkiä voidaan pitää erittäin laadukkaina ja kestävinä. Yritykselle on erittäin tärkeää valmistaa kengät ympäristöystävällisesti. Pohjallisissaan yritys käyttää mm. korkkia, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta jalassa. Ulkopohja on EVA-materiaalia. EVA on materiaalina kestävää sekä samalla joustavaa ja kevyttä. Birkenstockin kengät tuntuvat todella mukavilta ja niitä voi pitää jalassa monta tuntia ilman, että jalat tuntuvat väsyvän. Kengät ovat synteettistä nahkaa, joten ajan myötä ne muotoutuvat täydellisesti jalkaasi. Säädettävien remmien avulla voit helposti säätää kengät juuri sinulle sopiviksi. Näissä kengissä jalkasi pääsevät hengittämään täydellisesti.

Sandaalit arkeen ja juhlaanNämä sandaalit sopivat niin kotiin kuin töihinkin ja vaikka hieman juhlavampaankin tilaisuuteen. Näistä kengistä on vuosien varrella tullut oikea trendituote. Se on helppo uskoa, sillä nämä muotoilultaan yksinkertaiset kengät on helppo yhdistellä monenlaisten vaatteiden kanssa. Varsinkin, jos teet seisomatyötä, nämä kengät ovat mitä parhain valinta työkengiksi. Jos haluat pehmeät ja tyylikkäät sandaalit jalkaasi, kannattaa ehdottomasti ostaa Birkenstock Arizonat. Kesällä nämä valkoiset tyylikkäät sandaalit kaipaavat väriä kaverikseen, joten käytä sandaaleja esim. värikkäiden hameiden tai paitojen kanssa. Erilaisilla koruilla saat tyylisi hieman juhlallisemmaksi. Nämä valkoiset Birkenstock Arizona -sandaalit näyttävät hyvältä esimerkiksi lyhyiden farkkushortsien, t-paidan ja suuren kesähatun kanssa.

Hoida kenkiäsi oikeinNäistä kengistä huolehtiminen ei ole kovinkaan vaikeaa. Synteettinen nahka on helppo puhdistaa sille tarkoitetuilla tuotteilla. Toki voit aina käyttää kosteaa liinaa ja puhdistaa sillä kenkiin tulleen lian tai tahrat. Jos käytät näitä sandaaleja sisällä, on niiden käyttöikä pidempi kuin jos käytät niitä ulkona.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK