16.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Anton Antique/Cognac
60,00
(75 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

52645-00

Shepherd Anton 4921 Antique/CognacShepherd of Sweden on länsinaapurin tunnettu tohveleiden ja kenkien valmistaja. Se käyttää tuotteissaan laadukkaita materiaaleja, lampaannahkaa ja -villaa, jotka on suunniteltu pitämään jalkasi lämpiminä jopa pimeimmällä sysitalvella. Laadukkaat tohvelit kestävät käytössä pitkään ja ovat suorastaan loistavat kengät sisäkäyttöön. Shepherd Anton 4921 Antique/Cognac on kaunis, konjakinvärinen jalkine, joka näyttää hyvältä monenlaisten kotiasujen kanssa jalkaan puettuna.

Loistava, hengittävä lampaanvillaShepherd of Sweden valmistaa laadukkaimmat tohvelinsa aidosta lampaannahasta sekä nerokkaasta lampaanvillasta. Loistava, luonnollinen lampaanvilla on sekä lämpöä eristävä että samalla myös hengittävä. Näissä tohveleissa jalkasi eivät hikoile, vaikka pitäisit kenkiä jalassasi kauemminkin. Luonnonvilla on myös antibakteerinen, estäen bakteerien syntymistä ilman, että sinun tarvitsisi pestä materiaalia lainkaan. Mikäli siis etsit pehmoisia, lämpimiä ja hengittäviä tohveleita, suosittelemme ehdottomasti Anton 4921 Antique/Cognac –mallia.

Näytä hyvältä kotosallakinSuloiset Shepherd Anton -tohvelit sopivat mainiosti ympärivuotiseen käyttöön kotona. Niissä on mietitty istuvuutta, minkä lisäksi niihin on lisätty kumipohja, joka ei luista lattialla. Tämän ansiosta myös parvekkeella tai patiolla käyskentely nämä tohvelit jalassa onnistuu näppärästi. Nämä villaiset jalkineet pitävät varpaat lämpiminä vaikkapa myöhäisten kesäiltojen grillijuhlissa – tyylistä lainkaan tinkimättä.

Helppohoitoiset tohvelitKäytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta lampaanvilla ei vaadi niin paljon hoitoa osakseen kuin moni muu materiaali. Vaikka nämä tohvelit hengittävät hyvin luonnostaankin, voit välillä jättää ne ulos tuulettumaan. Näin ne pysyvät raikkaina ja ovat jälleen mukavat sujauttaa jalkaan.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK