20.09.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Vincent
Vincent
Algot Black
43,00
(55 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Vedenpitävät

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Päällinen:

Kumi

Sisäpuolen materiaali:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

60032-66

Vincent Algot BlackVincent Algot -kumisaappaat ovat sekä kestävät, että kevyet. Ne ovat täydelliset kumisaappaat käytettäväksi mihin vuodenaikaan tahansa.

Vincent -kengät saivat nimensä pikkupojan mukaanVincent -kenkien tarina sai alkunsa, kun Ruotissa syntyi poika nimeltä Vincent vuonna 1998. Hänen kummisetänsä halusivat ostaa hänelle lahjaksi kengät, jotka olisivat sekä leikkisät, että toiminnalliset. Tälläisiä kenkiä he eivät kuitenkaan löytäneet, joten he suunnittelivat sellaiset itse. Vuosi Vincent -pojan syntymän jälkeen Tukholmassa aukesi liike nimeltä "Vincent Shoe Store", joka myi jo laajaa valikoimaa Vincent -merkkisiä lastenkenkiä.

Vincent Algotien materiaaliKumisaappaat ovat nimensä mukaisesti kumia. Näissä saappaissa myös pohja on kumia antaen hyvän pidon. Varressa on myös synteettistä materiaalia, sekä kiristysnauhat, jolloin lumi ja vesi eivät pääse niin helposti saappaaseen varren kautta. Lisäksi varressa on takana heijastin.

HelppohoitoisetVincent Algot Black -saappaat on helppo pitää puhtaana. Niihin ei lika helposti tartu, mutta jos niin käy, ne voi pyyhkiä kostealla ja miedolla pesuaineella. Varmistu kuitenkin, ettei pesuainetta jää saappaan pinnalle. Jos saappaat pääsevät kastumaan sisäpuolelta, ne on paras kuivattaa huoneen lämmössä ylösalaisin. Kovaa hankausta tulee välttää, jottei saappaiden pinta vaurioidu.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Suosituimmat mallit Vincent
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elina Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Elina Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Love Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sixten Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Britta Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Britta Aqua
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kim Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Felix
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK