05.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
UGG
UGG
Adirondack Boot II Otter
295
sis. ALV:n

Asiakastiedot

UGG on kooltaan normaali 3049 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Beige, Ruskea

Päällinen:

Nahka, Mokka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

3 cm

Varren korkeus:

18,5 cm

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

05872-02

UGG Australia Adirondack Boot II OtterUGG on australialainen kenkämerkki, joka on niittänyt mainetta ympäri maailman. Se on nostanut riman entistä korkeammalle yhdistämällä muodin ja käytännöllisyyden. Vaikka australialainen ilmasto ei olekaan samanlainen kuin Suomessa, löytyy merkiltä rutkasti myös Suomen ilmastoon sopivia, talvikäyttöön sopivia malleja. Yksi näistä on Adirondack Boot II Otter. Kyseessä on kauniin ruskea talvisaapas, joka lyö ominaisuuksillaan monet muut kengät laudalta!

Talvisaapas täynnä lyömättömiä ominaisuuksiaUGG todella tekee sen, minkä lupaa. Tuotemerkin kenkien laatu on todella korkea, minkä ansiosta myös niiden käyttöikä on pitkä. Kenkien materiaali on todella tarkoin ajateltu talviseen ilmastoon sopivaksi. Adirondack-talvisaappaassa tämä tarkoittaa aitoa, vettä hylkivää lampaannahkaa, josta kengän ulkopinta on valmistettu. Villavuori puolestaan pitää jalat takuulla lämpiminä ja tyytyväisinä. Ulkopohjassa on käytetty älykästä Vibram®-teknologiaa, joka tuo hyvän pidon liukkaammillekin alustoille.

Tuo kerralla tyyliä talviasuihisi!Pari UGG Australian Adirondack Boot II Otter –saappaita riittää siihen, että näytät tyrmäävän hyvältä vaikeissakin sääolosuhteissa. Kengän väriksi on valikoitunut kauniin ruskea sävy, joka on helppo pukea yhteen monien eri vaatteiden kanssa. Korkean varren voit halutessasi kääntää, jotta sen vaalea, pörröinen villavuori tulee paremmin näkyviin. Miten kätevää luoda talvisaappaille kokonaan uudenlainen ilme!

Tärkeimmät hoitovinkitJotta nahka pysyy hyvänä, on siitä myös pidettävä huolta. Kenkien nahkaosat on hyvä harjata säännöllisesti kenkäharjalla, joka pitää huolta kengän pinnan kuiduista. Talvikengät voi puhdistaa katusuolatahroista kostealla liinalla pyyhkien. Kyllästä kenkäsi ennen ensimmäistä käyttökertaa nahalle sopivalla suojasuihkeella ja toista käsittely aika ajoin.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK