02.12.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Ilves
Ilves
756386 Black/Suede
119
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Vetoketju

Tuotenumero:

01517-00

Ilves 756386 Black Suede


Talven lumi, jää ja pakkanen asettavat suuria haasteita kengille, joiden tehtävinä on pitää jalat lämpiminä ja kuivina sekä tarjota tukevaa pitoa. Ilves on tuotemerkki, joka on erikoistunut jalkineisiin, joissa nämä ominaisuudet on optimoitu nerokkaiden innovaatioiden kautta, unohtamatta kuitenkaan kenkien houkuttelevan tyylikästä ulkoasua. Ilves 756386 Black Suede -kengät tarjoavat hyvää pitoa askellukseen vaihtelevilla alustoilla.

Fiksut, toiminnalliset nilkkurit


Ilves 756386 Black Suede on jalkinemalli, joka on suunniteltu erityisesti liukkaisiin sääolosuhteisiin. Kenkien nerokkuus piileekin juuri pohjien pitoa antavissa nastoissa, sillä ne ovat tässä mallissa integroituina pohjiin, joista ne voidaan tarvittaessa ottaa esille. Ilves Black Suede on materiaaliltaan laadukasta mokkaa ja kengän sisäosasta löytyy pehmeä vuori lämmittämään jalkoja. Kenkien varret sisältävät kätevät vetoketjut, jotka on sijoitettu kenkien molemmin puolin. Pohjat ovat kestävää, uritettua kumia ja ne tarjoavat kevyttä askellusta sekä tukevampaa pitoa nastojensa avulla.

Nauti liikkumisesta turvallisesti talvellakin


Näissä tyylikkäissä naisten nilkkureissa liikkuminen sujuu rennosti kaikilla alustoilla, sillä niiden pohjat tarjoavat tuhtia pitoa talven järjestämien yllätyksien varalta. Kenkien trendikäs malli sopii yhdisteltäväksi lukuisten eri asujen kanssa aina ulkoilupuvuista farkkuihin ja leggingseihin. Kengät sopivat hienosti käytettäviksi myös mekkojen kanssa, kunhan muistat pakkasilla suojata jalkasi paksuilla leggingseillä tai sukkahousuilla.

Panosta mokkanahan hoitoon


Mokka on materiaali, jota kannattaa hoitaa, jotta se säilyisi tyylikkäänä mahdollisimman pitkään. Poistaaksesi suolatahrat ja muut liat kenkien pinnasta käytä puhdistukseen mokkaharjaa ja kosteaa liinaa. Käytä näihin kenkiin ainoastaan mokkanahalle suunniteltuja hoitotuotteita. Anna kosteiden tai käsiteltyjen kenkien kuivua huoneenlämmössä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Suosituimmat mallit Ilves
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Samantyyppiset kengät

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK